91-godišnji djed joj komentirao ljubavni život, video postao hit

Foto: Instagram

MEGAN ELIZABETH objavila je video na TikToku u kojem pokazuje kakve poruke joj šalje njezin 91-godišnji djed. Njezin video postao je viralan. 

Poruke djeda iskazuju brigu za njezinu ljubavnu situaciju, zdravlje, konzumiranje alkohola.

"Ovdje djed. Pročitao sam članak u kojemu piše da ćete, ako ne nađete životnog partnera do 29. godine, najvjerojatnije umrijeti sami. Tvoj rođendan stiže za tri mjeseca, samo sam te htio podsjetiti. Voli te djed", pisalo je u prvoj poruci. Ova poruka nasmijala je korisnike TikToka.

@meganelizabeth1016

Shhhh…. He will never know 😅🤡 ##ilied ##grandpa ##thanks ##thanksgrandpa ##blesshim ##foreversingle ##millennial ##family ##toxictiktok ##fy ##foryou

♬ Can You Feel the Love Tonight - Boyce Avenue & Connie Talbot

Iduća poruka odnosila se na njezine kilograme.

"Megan, ovdje djed. Nadam se da održavaš kilograme koje si izgubila. Zapamti, srčane bolesti česte su u našoj obitelji. Voli te djed", savjetovao je.

"Bok, Megan, ovdje tvoj djed. Nadam se da ne piješ puno. Vidio sam na vijestima da je prodaja alkohola porasla jer su milenijalci depresivni. Volim te uvijek, djed", pisalo je u posljednjoj poruci koju je TikTokerica podijelila.

U tri dana njezin video pregledan je šest milijuna puta, a korisnici te platforme oduševljeni su.

"Doslovno plačem. Cijeni svaki trenutak koji imaš s njim", "Sve što je rekao zvuči pogrešno, ali znam da je to pisao iz ljubavi", "Jako mu je stalo do tebe", samo su neki od komentara.

Pročitajte više