Ako vas danas još nitko nije naživcirao, upoznajte "najtaštijeg muškarca Britanije"

Screenshot: YouTube

OSOBNI trener Matt Dunford tvrdi da je "najtaštiji muškarac u Velikoj Britaniji", a čini se da je njegov put do slave popločen klikovima onih kojima njegova opterećenost samim sobom ide na jetra.

Uglavnom, Dunford tvrdi da je na svoj izgled dosad potrošio preko 100 tisuća funti (oko milijuna kuna), a u izgled ulaže puno truda otkad je napunio 19.

Ipak, tvrdi da se ulaganje isplatilo jer dosad ga nije odbila niti jedna žena, a potencijalne partnerice doslovno tjera od sebe.

"Neki misle da sam arogantan, a muškarci se često sa mnom žele potući. To je ljubomora. Nema ničeg lošeg u tom da ulažete u svoj izgled", govori Dunford i dodaje: "Priroda me obdarila dobrim genima, što znači da nikad nisam imao problema sa samopouzdanjem".

No, ovaj 29-godišnji striper, model i trener iz Londona ipak je opterećen izgledom pa je neprestano na tretmanima (manikura, pedikura, šminkeri, kvarcanje itd.)

Najzadovoljniji je svojim licem zbog kojeg je, tvrdi, spavao s preko 50 žena, ali ponosan je i na svoje mišiće koji su rezultat svakodnevnog treniranja. Dunford, naime, tri puta dnevno, šest dana tjedno odlazi u teretanu.

Međutim, tvrdi da ga kod žena ne privlači samo izgled već i inteligencija: "Ako nema ničeg između ušiju, to neće proći. Nisam super inteligentan, ali ne volim glupače. No, u ovom me trenutku ne zanima ozbiljna veza jer usredotočen sam na karijeru. Jako sam ambiciozan, a sve žene mojih godina uglavnom se žele skrasiti i imati djecu".

Tvrdi da dobar izgled dolazi uz cijenu: "Nekad se samo želim opustiti, a žene me počnu hvatati za dupe. Nije da se žalim, ali zna postati naporno".

I za kraj, ako sve ovo nije bilo dovoljno, odlučio se usporediti s Bradom Pittom i Chrisom Hemsworthom: "Prijatelji me zovu Thor, ali često me znaju usporediti i s Bradom Pittom. Mislim da smo na istoj razini kad je riječ o izgledu".

Pročitajte više