Amerikanke lude za golim Vatrenima: Što se ljutite, zgodni ste i sa i bez odjeće!

Foto: Pixsell

AMERIČKI portal BuzzFeed u svojem je šaljivom stilu prokomentirao fotke golih hrvatskih nogometaša, koji su jučer bili jedna od glavnih vijesti u svim svjetskim medijima. A njihov je članak izazvao pravu salvu komentara djevojaka koje smatraju da su naši dečki jako zgodni i da se "nemaju čega sramiti". "Dejan Lovren...ta guza" ili "Odjednom me počelo zanimati SP", samo su neki od njih.

Naravno, u članku su prvo su prenesene same fotografije, uz prigodne komentare: "Nakon izgubljene utakmice otišli su na bazen u svojem kampu, skinuli se i proslavili gubitak plivajući potpuno goli kao lijepi šampioni, kao da nisu izgubili", stoji u uvodu, a onda su na red došli pojedinačni osvrti.

"Evo Dejana Lovrena, opušteno šeće okolo potpuno gol, do kraja bezbrižan", "A evo i Vedrana Ćorluke koji pridržava svoje intimne dijelove i sprema se na skok", stoji uz fotografije.

Nakon toga popratili su i vijest da su momci nakon objavljenih fotografija odlučili bojkotirati medije te u tom trenutku sve do kraja okrenuli na zafrkanciju i odlučili objaviti fotke naših "golaća" potpuno odjevenih, kako bi "ispravili stvari".

"I zato, za ravnotežu, evo Dejana Lovrena, potpuno odjevenog, jednako lijepog kao što je bio i kraj bazena", stoji u komentaru pored fotografije s terena.

Do kraja članka to izgleda ovako:

Osim toga on fotka besprijekorne selfieje dok je potpuno odjeven.



I izgleda prilično savršeno vozeći automobil potpuno odjeven.


I u principu kao anđeo dok drži svog psa u potpunosti pokriven majicom.



Slični komentari popratili su i fotke Ćorluke i Vrsaljka s terena: "Također, tu je i ljepotan snažne čeljusti i duge kose Vedran Ćorluka, izgleda prekrasno potpuno odjeven. I iznimno ozbiljno i odlučno i znojno dok nosi odjeću" te "A evo i Šime Vrsaljka dok nosi svu svoju odjeću i izgleda savršeno dok ganja loptu".

Za kraj su povadili njihove fotke s društvenih mreža te ih ovako prokomentirali:

Evo Dejana i Vedrana zgodnih na plaži dok na sebi imaju odjeću.

A evo ih ovdje, potpuno odjevenih, opuštaju se zajedno na krevetu, kako to već rade igrači sa Svjetskog prvenstva.

Evo ih tu kako izgledaju lijepo i potpuno odjeveni sjede u kavani.

A evo i ostatka hrvatskog tima, od kojih neke nismo vidjeli gole.



"Uvijek postoji drugi put", stoji na kraju.

Originalni članak možete pogledati ovdje, a ne zaboravite ni komentare s Facebooka.

 

Pročitajte više