Ana Rucner u dosad neviđenom izdanju: Seksi violončelistica osvojila Dubai

POZNATA hrvatska violončelistica Ana Rucner nedavno je nastupila na prestižnom otvorenju hotela Palm Rixos Dubai, pred petstotinjak VIP uzvanika, naftnih mogula, vlasnika hotelskih lanaca i ostalih utjecajnih poslovnih partnera.

Između zahtjevnih probi, Ana je pronašla vremena i za stati pred objektiv poznatog hrvatskog fotografa Marka Zirduma, koji je otvorio svoj foto studio u Dubaiju. U priloženoj galeriji možete vidjeti kako spontani foto shooting izgleda kad se na njemu nađe dvoje entuzijasta kao što su Ana i Marko.

Samom  Aninom nastupu u Dubaiju je nazočio i šeik Muhamed bin Rašid Al Maktum, vladar Dubaija, predsjednik vlade Ujedinjenih arapskih emirata. Zvonimir Duspar Dus posebno je izradio remix skladbi "Ode radosti" i "Halloween" teme koji je uz sinkronizirani vatromet i virtuozno sviranje Ane Rucner oduševio nazočne.

Nakon toga je Ana s par lijepih riječi predstavila sljedeći video i grad Dubrovnik te zasvirala "Linđo". Na isti način predstavila je i grad Zagreb te zasvirala "Mjesečevu sonatu", video koji je osvojio mnoge nagrade po cijelom svijetu. Na Aninom repertoaru našle su se i "Kalinka", "Sirtaki" te "Jovano, Jovanke".

Pročitajte više