Anđa Marić poručila: Žene i djevojke, ne dao vam Bog da vas muž ikad ostavi ako prođe referendum!

Foto: Facebook

HRVATSKA danas izlazi na prvi referendum u povijesti države koji su inicirali građani, a javna potpora struji koja se zalaže da glasanje "protiv" ne jenjava.

Svojim poznatim kolegama u tome se pridružila i Anđa Marić koja je na svojem profilu na Facebooku napisala: "Mnogi me pitaju zašto sam toliko aktivna za inicijativu glasajmo PROTIV - evo, moj odgovor: U posljednje 3 godine i 11 mjeseci ja sam na obiteljskom sudu za skrbništvo gdje me diskriminiraju, oduzeli su mi dijete jer 'nisam prava obitelj', a moj bivši i njegova žena jesu pa su odlučili da je mom djetetu bolje tamo jer je to zajednica muškarca i žene, nije bitno kako je do toga došlo, bilo je važno samo da ja sama NISAM. DRAGE ŽENE I DJEVOJKE - U Sloveniji je prije nekoliko godina prošao jedan takav nazadan referendum (I OVDJE GA JE HUŠKAO OPUS DEI). NE DAO VAM BOG DA VAS MUŽ IKADA OSTAVI JER NEĆETE IMATI JEDNAKA PRAVA, BIT ĆETE RASPUŠTENICE KAO I JA, 2. KLASA GRAĐANKI - NEĆETE MOĆI ODGAJATI SVOJE DIJETE JER ĆE GA DATI VAŠEM BIVŠEM I NJEGOVOJ NOVOJ ŽENI. ETO. JA SAM MANJINA. I OŠTRO SAM PROTIV. OBITELJ JE SVE GDJE JE LJUBAV. Neka vam je sa srećom".

A nakon što je prije nekoliko dana i Severina jasno dala do znanja zašto će i ona glasati protiv na njezinoj je Facebook stranici u nedjelju oko podneva osvanuo status: "Za sve one koji se dvoume da li da izađu na referendum - 'Ponekad idemo u rat, jer smo potpuno sigurni da ćemo pobijediti, idemo u rat i kad je ishod sasvim neizvjestan, a ima smisla ići u rat i kada je potpuno sigurno da ćemo biti poraženi, jer je puno bolje časno i ponosno poginuti, nego dugo živjeti kao kukavica i hulja' - Winston Churchill


'Homoseksualci su nažalost ionako naučili živjeti u ilegali i skriveni. Najviše će izgubiti žene jer sutra će netko u Vaše ime odlučivati o zabrani pobačaja i zabrani za umjetnu oplodnju. Razmislite da li želite da netko drugi odlučuje o Vašem tijelu, Vašem životu i izboru? Ili ćete i Vi otići u ilegalu skupa s homoseksualcima?' - Severina".

Pročitajte više