Antonija Mišura: Moj izgled nikad me neće promijeniti



ANTONIJA Mišura, košarkašica šibenskog ŽKK Jolly i hrvatske ženske košarkaške reprezentacije, postala je zasigurno jedna od najpopularnijih hrvatskih sportašica. Kombinacijom sportske vještine i izgleda, Mišura se sve češće pojavljuje u medijima, a svoj je posljednji intervju dala za portal pearlsofcroatia.com.

"Moram priznati da ja sebe uopće ne smatram nekom popularnom osobom, tako da s tim nemam problema. Živim, ponašam se i radim sve kao i do sad! A kakav osjećaj je kad te tako proglase najljepšom - a pa neću lagati, to je lijepo i znam da bi to svakoj ženi laskalo, pa tako i meni! Ali da će me to nešto promijeniti, neće, vjerujte mi – nikada!", rekla je Mišura komentirajući osvojeno priznanje za najljepšu sportašicu na Olimpijskim igrama.


Mišura dodaje kako joj vanjsku izgled ne znači previše i kako unutarnja ljepota vrijedi znatno više. Ponude koje je dobila za oskudno odjeveno ili obnaženo fotografiranje, nije željela komentirati. No, naglasila je kako njen put do sportskih rezultata i nije bio toliko jednostavan.

"Košarkom se bavim 14 godina, samo onaj tko je u sportu može razumjeti kolika su to odricanja u životu! Koliko je tu truda, volje, znoja i nervoze potrebno, da bi se u tome uspjelo! Mi sportaši nikad nismo živjeli kao naši vršnjaci. Dok su oni izlazi, družili se, mi bi za to vrijeme bili na treninzima, putovanjima, pripremama... Ujutro bi se znala dizati 1 sat prije škole i odradit trening, pa poslije škole opet na večernji trening. Sada treniram 2-3 put dnevno, par sati kojih imam slobodno u danu, malo odmorim, obavim što trebam i eto već večernjeg treninga! Vikendom se igra utakmica, tako da kad se dobije slobodan dan, pokušam ga iskoristiti na najbolji mogući način i provest ga s ljudima koje volim!"

Mišura priznaje kako je svjesna da je upravo njena popularnost djelomično zaslužna za skretanje pažnje na žensku košarku, no ističe kako je žalosno da se ljude mora privući na taj način. Nadalje,naglasila je kako bi voljela otići igrati u inozemstvo, a njen odnos s dugogodišnjim dečkom Markom, istaknula je, prepun je povjerenja. Svoje slobodno vrijeme najviše voli provoditi s obitelji sestrama, dečkom i prijateljima, jer je to najviše opušta i sjajan je način da "napuni baterije na 100 posto". Cijeli intervju s Antonijom Mišurom možete pročitati ovdje.

Pročitajte više