Antonija Mišura otkriva detalje o skorašnjem vjenčanju: Vjenčanicu šijem po svojoj zamisli

Foto: Index

ANTONIJA MIŠURA, 26-godišnja hrvatska košarkašica koja od rujna 2013. živi u Francuskoj gdje igra za francuski klub Toulouse Metropole Basket, već je najavila da se udaje u kolovozu ove godine za svog zaručnika, 27-godišnjeg Marka Sandrića, s kojim je u vezi već 10 godina.

A o životu u dvoje u Francuskoj, o tome kako je upoznala svog zaručnika, kako ju je zaprosio te kakva će biti svadba koja će se održati u Šibeniku, Antonija, jedna od najljepših hrvatskih sportašica i trostruka nositeljica titule najljepše Hrvatice prema izboru čitatelja Indexa, raspričala se u intervjuu za Story.

Evo kako izgleda njen tipičan dan u Toulouseu...

"Oko deset ujutro odradim trening, i u teretani i u dvorani. Kući dođem oko 14 sati, ručam i trčim na drugi trening u 17 sati. Nakon svega dođem kući umorna, pogledam film i idem spavati", kaže Antonija. Dodaje i to da ona i Marko nisu postali romantičniji otkad žive u Francuskoj. "Ni Marko ni ja nismo baš romantični, patetični tipovi. Ne patim na svjećice, latice ruža. Dovoljno mi je da navečer nakon cijelog dana budemo jedno blizu drugoga", kaže, a ispričala je i kako ju je budući suprug, s kojim se zna od malih nogu, zaprosio.

"U drugoj kutijici našla sam prsten..."

"Zaručili smo se prije dvije godine u Zagrebu. Odsjeli smo u hotelu Westin, i nakon jednog ručka kad smo se vratili u sobu na stolu je bio neki dar. Kraj njega je pisalo: ‘Draga gospođice Mišura hvala vam što ste u našem hotelu, veliko nam je zadovoljstvo zbog toga. Uživajte’. I u potpisu je pisalo direktor hotela taj i taj. Meni je to bilo slatko, uzela sam dar i počela šuškati kutijicu. To uvijek radim. Kad sam je otvorila vidjela sam Markovu i svoju fotografiju, i pomislila da nas netko možda prati. Ispod fotografije našla sam pismo koje mi je Marko napisao. Prekrasno, napisano iz duše. Čak sam i zaplakala. Na kraju je pisalo: ‘Hoćeš li se udati za mene?’. U drugoj kutijici našla sam prsten. To je tako bilo jednostavno i prekrasno. Kako ću ga odbiti nakon toga?", prepričava Antonija.

Svadba u rodnom gradu - "naravno"

Svadba će biti u Šibeniku ("Naravno, pa nema smisla ići dalje od svog mjesta. Sve imamo tu, još je to i naš rodni grad. Ne može bolje."), a o tome kako je zamislila svadbeno slavlje, Antonija otkriva: "Neće biti prevelika svadba, ali bit će dosta mladih ljudi tako da će biti veselo. Od glazbe će biti svega, a najviše domaćih pjesama. Na njih se najviše isplešem".

I najvažnije pitanje. Vjenčanica? "Nije još gotova", kaže Antonija, te dodaje: "Šijem je po svojoj zamisli. Ali ne smijem vam sad baš sve otkriti".

Pročitajte više