"Aukcija djevičanstva", nastavak sage: "Ja sam ovdje žrtva i još uvijek sam nevina!"

Foto: Playboy

CATARINA MIGLIORINI, 21-godišnjakinja iz Brazila koja je postala prava internetska senzacija nakon što je na aukciji ponudila svoje djevičanstvo, tvrdi da je ona u čitavoj priči bila žrtva, ali i da je još uvijek djevica.

Njezino je djevičanstvo navodno za 780.000 dolara kupio japanski milijarder koji se na internetu predstavio kao Natsu, a u posljednjem razgovoru za Huffington Post Migliorini je ispričala da do seksa na kraju nije došlo. Tvrdi da kad se s njim susrela u restoranu u Sydneyju on nije izgledao onako kako joj ga je prezentirao filmaš Justin Sisley, idejni začetnik projekta "Virgins Wanted", te da se stoga nisu upustili u ljubavnički odnos. Osim toga, izjavila je i da joj nisu bili plaćeni niti troškovi tog putovanja, a kamoli nešto drugo.

Migliorini tvrdi da je ustvari bila žrtva čitavog slučaja u kojem je konce povlačio Sisley: "Osjećam da sam bila žrtva. Gospodin Justin Sisley me zavarao. Vjerujem da pokušava prevariti mene i druge ljude", ispričala je.

On, naravno, opovrgava te njezine tvrdnje uz objašnjenje da za sve ima i video dokaz.

Ipak, to nju nije spriječilo da ispriča svoju priču do kraja: "Justin me natjerao da mislim da je u pitanju ozbiljni dokumentarac o mladim djevcima i djevicama te je rekao da bi na kraju moglo biti aukcije, ali i da ne mora biti tako", ispričala je i dodala da je do trenutka kad su se njih dvoje sreli na Baliju kako bi snimali aukcija već bila objavljena i ona je tako stjerana u kut: "Pristala sam na to jer je Justin rekao da će to biti najbolji način da se medije privuče na priču", objasnila je.

U zamjenu za sudjelovanje, Migliorini je trebala dobiti 20 posto od prodaje dokumentarca i sav novac od aukcije, a ništa se od toga prema njezinim navodima nije dogodilo. Zaključila je kako ne vjeruje da "Natsu" uopće postoji te ustvrdila da je još uvijek ponosna djevica.

Podsjetimo, mlada studentica bila je dijelom projekta unutar kojeg se snimao dokumentarac o mladim ljudima koji gube svoje djevičanstvo. On još uvijek nije ugledao svjetlo dana, a osim njezine priče trebao je pratiti i priču mladića Alexa Stepanova. U međuvremenu je Sisley optužen za trgovinu ljudima, on i Migliorini već su se prepucavali preko medija, a ona je trenutnu slavu iskoristila kako bi se fotografirala za Playboy.

Pročitajte više