Ava Karabatić se u avionu do Kostarike bezuspješno nabacivala suputniku pa "dobila slom živaca"

AVA KARABATIĆ jedna je od 20 sudionika regionalnog Survivora koji se proteklog vikenda počeo snimati u Kostarici, a čije će emitiranje na RTL-u započeti u proljeće. Iako imena sudionika showa službeno još nisu objavljena, sama Ava se potrudila da njen put prema glavnom gradu Kostarike ne prođe nezamijećeno.

Naime, kako doznajemo od izvora bliskih produkciji showa, Ava je na letu Frankfurt - San Jose napravila pravu pomutnju u avionu. Za oko joj je zapeo jedan od suputnika u zrakoplovu. Ava nije tratila vrijeme nego se dotičnog muškarca trudila zavesti svim raspoloživim metodama, a kako on na njeno nabacivanje nije reagirao, Ava je "dobila slom živaca". U cijelu se priču navodno morala umiješati i produkcija showa - jer "podivljalu" Avu je nekako trebalo zaustaviti i smiriti.

Ava uoči Survivora: Mislim da bi to bila dobra prilika da se zaljubim

Da je nakon raskida veze sa svojim zaručnikom Špirom spremna i raspoložena za nove ljubavi, zadarska starleta Indexu je otkrila još prije dva mjeseca, kad je izrazila želju za sudjelovanjem u Survivoru.

"Meni je to jako zanimljivo i primamljivo. Volim jako adrenalin i borbu, volim to, to se događa jednom u životu. Bilo bi divno malo se maknuti od civilizacije, u drugačije okruženje. Novi ljudi, prilika za novo zaljubljivanje, psihičko jačanje. To su uvjeti u kojima najjači opstaju. Ja to volim, imam hrabrosti. Srčana sam i odvažna", ispričala nam je tom prilikom Ava te dodala: "Tko zna, možda se i zaljubim. Ne znam tko bi bio, ništa, ali budući sam solo i živim djevojački život, mislim da bi to bila dobra prilika da se zaljubim".

Najveća muka u showu bi joj bila da mora jesti žohare. "Jedino možda ne bih mogla žohara pojesti. Kukce, puževe, to mi ne bi bio problem. Ničeg drugog se ne bojim. Ne bojim se zmija, ne bojim se spavati na plaži, ne zastrašuju me takvi uvjeti", kazala je također Ava.

Komentar Avinog odlaska u Kostariku te sudjelovanja u Survivoru, kao i scene koju je napravila putem, pokušavali smo dobiti od njenog oca Ivice Karabatića, također velikog ljubitelja reality showova i medijske pažnje, ali nije odgovarao na telefonske pozive.

Pročitajte više