Balerina plesala čitavu trudnoću: I pred porod u baletnim pozama

Foto: Instagram

JEDNA od najslavnijih balerina u Americi, Mary Helen Bowers koja je, između ostalog, bila stručni suradnik na filmu "Crni labud", uskoro će roditi svoje prvo dijete.

A ova je trenerica modela Victoria's Secreta plesala čitavu trudnoću, prateći faze fotoaparatom. Fotke je objavljivala na svojem profilu na Instagramu, a one su sad oduševile svijet: "Cijeli taj proces trudnoće smatram čudesnim, prekrasnim periodom. Prvi put ću postati mama i vrlo sam uzbuđena! Htjela sam zabilježiti trenutke u ovom posebnom periodu u svom životu, ali i podijeliti ih s drugima. Trudnoća je magična, nikad se nisam osjećala bolje u svojem tijelu. Kad pogledam unatrag stvarno mi je drago što sam snimila toliko fotografija i stvarno zabilježila puno različitih faza. Pokušala sam prigrliti svoje novo tijelo i nadam se da će i druge žene napraviti to isto", kazala je, prenosi Huffington Post.

Ova 33-godišnjakinja, koja je uz liječnički nadzor plesala čitavu trudnoću, trebala bi roditi sljedeći tjedan, a više njezinih fotki potražite ovdje.


 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.