Barbara Kolar nikad nije izgledala bolje: Poznata voditeljica pokazala vitku liniju

Foto: PR

RADIO Antena Zagreb predstavio je novu jesensku koncepciju uz zvijezde Lorenu Nosić, Tamaru Loos, Sašu Bunetu, Krunoslava Belka i Sašu Lozara, a posebnu je pažnju privukla poznata televizijska i radijska voditeljica Barbara Kolar koja je uz novu shemu predstavila i daleko vitkiju liniju.

"Posljednjih sedam mjeseci imala sam prilike spavati nešto duže, no vesele me buđenja dok još svi spavaju. Za Vas smo ove jeseni pripremili brojna iznenađenja, veselim se našim zajedničkim ranim jutrima i nadam se da ćemo Vam početak radnog dana učiniti ljepšim i zanimljivijim!", izjavila je nova domaćica jutarnjeg showa Barbara Kolar koja nikada nije izgledala bolje.

Jesenska programska koncepcija donosi još više aktualnosti, životnih tema, svakodevnih situacija i problema s kojima se svakodnevno suočavamo. Uz najnovije svjetske glazbene hitove još će više prostora biti i za domaću urbanu glazbu, nove, ali i stare, dobro poznate izvođače.

Vikend na Anteni Zagreb predstavlja i novo radijsko lice u programu – Lorenu Nosić, a uz nju tu je i Trpimir Vraneković.

Pročitajte više