Bebek ponovno u Dubrovniku: Gdje ste bili, što ste pili kad se tražila karta više?

Foto: PR

LEGENDA estradne scene, pjevač nekad najpopularnije grupe na ovim prostorima Bijelog Dugmeta 15.11.2014 Željko Bebek nakon godinu dana ponovno dolazi u Culture Club Revelin.

Za sve one koji su prošle godine propustili jedan od najboljih koncerata sezone, ovo će biti jedinstvena prilika da osjete atmosferu Bebekovih nastupa.

Prošlogodišnji koncert nadmašio je sve granice interesa, tražila se karta više, a sama dobra atmosfera s koncerta odjekivala je još tjednima u dubrovačkoj regiji.

Poznato je da Bebek ima široku paletu hitova te generacijski i stilski vuče veliki dio publike, a njegova popularnost u zadnjih godinu dana dosegla je vrhunac, što potvrđuju prepune dvorane i klubovi. Tijekom gotovo 40 godina duge karijere publici je priuštio nezaboravne koncerte i pjesme, koje i dan danas pjevaju mladi koji se nisu u to doba ni rodili. Danas iza sebe ima sjajnu karijeru frontmena najjačeg rock benda svih vremena, ali i zavidnu samostalnu karijeru. Njegov CD “Kad poljubac pomiješaš sa vinom” čekao se punih 12 godina, te ga mnogi smatraju najboljim u njegovoj solo karijeri.

Pjesme Gdje sam bio, Kaldrma, Dernek i Začarani krug s novog albuma su u kratkom roku postale pravi hitovi. Osim pjesama s njegovog novog albuma, pjevat će i svoje najveće hitove poput Tijane - Dabogda te voda odnijela - Laku noć, svirači - Šta će ti biti - Oprosti mi što te volim - I bog je od nas digao ruke - Il' me ženi, il' tamburu kupi - Kako došlo, tako prošlo - Čaša otrova - Da zna zora - Šta je meni ovo trebalo, a i nezaboravne hitove Bijelog Dugmeta.

Željko Bebek možemo slobodno reći u zadnjih godinu dana vlada koncertnim prostorima, njegove hitove vole poklonici i rocka i popa i zabavne muzike, a koncerti su mu prepuni publike različitih generacija. Interesantno je i to da na Bebekovim koncertima se nižu hit za hitom, većina publike pjeva gotovo sve pjesme bilo da se radio Dugmetovim hitovima ili njegovim vlastitima.

Ove godine bio je nominiran sa “Gdje sam bio “ za Hit godine diskografske nagrade Porin, čime je pokazao da se radi o bezvremenskoj legendi koja i nakon 40 godina uspješno drži tron estradne scene. I ovoga puta Željko Bebek će ponovno oduševiti Dubrovčane, a onima koji ne znaju “gdje su bili i što su pili prošle godine” savjetujemo da nikako ne propuste jedan od najboljih live nastupa u regiji.


Ulaznice u pretprodaji 60 kn, a na ulazu 90 kn.
VIP ulaznice 120 kn u pretprodaji, na VIP ulazu 150 kn.

Ulaznice možete nabaviti na sljedećim pretprodajnim mjestima:

Caffe Bar B4Revelin
Caffe Bar “BRAZIL” – DOC
Caffe Bar “INSIDE”
Caffe Bar “CASABLANCA”
Caffe Bar “MICRO”
Caffe Bar “DIX”
Caffe Bar “LAUS” (TC MERCANTE)
Caffe Bar “WHAT'S UP”
Caffe Pizzeria "BLUE PLANET"
Club “23”
Caffe Bar “Zino”

Pročitajte više