Beyonce, Jay Z i Solange (da, svi zajedno) prekinuli šutnju nakon tučnjave

Foto: Guliver Image/Getty Images

JAY Z, Beyonce i Solange oglasili su se nakon tučnjave u liftu.

Objavljena je zajednička izjava za medije preko koje je trojac očito pokušao odati dojam udruženosti i sloge, a u njoj stoji: "Kao rezultat puštanja u javnost snimke iz dizala snimljene u ponedjeljak 5. svibnja, pojavio se velik broj nagađanja o tome što je izazvalo nesretni događaj. Ali najvažnije od svega je da je naša obitelj to uspjela razriješiti. Jay i Solange svaki nose dio odgovornosti za ono što se dogodilo. Oboje prihvaćaju svoju ulogu u ovoj privatnoj stvari. Jedno drugom su se ispričali i zajedno smo nastavili dalje kao ujedinjena obitelj".

Nakon toga osvrnuli su se i na neke napise u medijima, prenosi AP: "Izvješća da je Solange bila pod utjecajem alkohola i da se nepromišljeno ponašala čitavu večer su jednostavno lažna. Na kraju, svaka obitelj ima probleme i mi nismo ništa različiti. Volimo se i iznad prije svega smo obitelj. Ostavljamo ovo iza sebe i nadamo se da će i svi drugi napraviti isto".

>> Beyonceina sestra fizički napala Jay Z-ja

>> Što je potaklo tučnjavu o kojoj priča cijeli svijet?

>> Snimio tučnjavu, ostao bez posla i zaradio hrpu novca

>> Povod tučnjavi je druga žena?

Naravno, internet je već preplavljen komentarima na ovu zajedničku izjavu: fanovi najčešće sarkastično poručuju "da, kao da će se to dogoditi", komentirajući zadnji dio zadnje rečenice objave za medije. Također, na mnogim mjestima pojavljuje se meme s Kerry Washington aka Olivijom Pope uz poruke kao što je "Dobro obavljen posao, Olivia".

Washington u seriji "Skandal" glumi odvjetnicu Pope koja, između ostalog, zataškava probleme i gasi medijske vatre koje okružuju predsjednika SAD-a i Bijelu kuću.

Pročitajte više