Biatlonci odlučili kolegicama za vrijeme utrke pokazati svoje penise: "One dobro gađaju i kad su mete male"

Screenshot: YouTube

NORVEŠKA biatlonska momčad bit će kažnjena nakon što su njezini članovi odlučili svoje genitalije pokazati natjecateljicama za vrijeme utrke Svjetskog kupa u Rusiji.

Bijesni organizatori prijavili su ih policiji, a video na kojem se vidi barem jedan čovjek kako spuštenih hlača pokušava omesti skijašice koje su se natjecale u devetoj utrci biatlona koja se između 14. i 17. ožujka održavala u sjevernoj Rusiji, ovih je dana objavljen na internetu.

Ali, iako je na snimci vidljiv samo jedan, organizatori tvrde da je u ovom čudnom pothvatu sudjelovalo više muškarca te da se incident ponovio više puta za vrijeme utrke.

"Sretni su što im se žene nisu išle osvetiti. One odlučno ciljaju, čak i kad su u pitanju male mete", izjavio je jedan od organizatora, prenosi Daily Mail.

Ovaj će se potez tretirati kao huliganstvo: "Istražujemo slučaj navodnog huliganstva. Imamo video dokaz koji uključuje više ljudi, a on će u narednim danima biti detaljno proučen kako bi se otkrio identitet svih uključenih. Neće moći zanijekati svoje postupke, sve imamo snimljeno", izjavio je glasnogovornik policije.

Pročitajte više