Bivša miss Jugoslavije udana za šeika: Ja sam mu jedina žena, iako ih može imati još!

Foto: Instagram

PRIJE 16 godina Jelena Jakovljević predstavljala je Saveznu Republiku Jugoslaviju na izboru za Miss svijeta, a danas je ona supruga šeika Saeeda Bin Draija s kojim živi u Dubaiju i kojem je rodila troje djece.

Ova 35-godišnjakinja brine i o pet poslova, među kojima je i dobrotvorna organizacija, a u razgovoru za Blic kazala je da joj je njezin suprug, arapski milijunaš, najveći oslonac u životu. Kazala je da u njegovom životu, bez obzira na to što bi mogao imati više žena, postoji mjesta samo za nju: "Sretna sam što imam njega koji već više od jednog desetljeća podržava sve ono što ja želim i sve ono što me čini sretnom, a to je, između ostalog, humanitarni rad. Nikada mi nije rekao 'ne' kada sam mu tražila nova. Kao i Arapi uopće", ispričala je.



Dodala je i da ne voli pričati o svojem humanitarnom radu jer "sve što radi, radi iz srca i u tišini", ali onda ipak kazala: "Ja ne radim razliku između zemalja. Moja deca potječu iz mješovitog braka, od majke pravoslavke i oca muslimana, tako da za mene u tom smislu ne postoji nikakva granica što se tiče vere, religije, kulture, boje kože, nacionalnosti. Za 2015. godinu planiramo se još bolje organizirati kada su humanitarne akcije u pitanju, jer dosad je sve bilo nekako na blic.

Kako koja emocija iz mog srca krene i primijetim da nekome treba pomoć, organiziram se u roku od 2-3 dana i tada letim za Kambodžu, Pakistan, na Filipine. Kako se koja elementarna nepogoda dogodila, organizirali bismo se i kretali u roku od 24 sata. Suprug mi je rekao da ako nastavim ovako, i mi ćemo uskoro, kao i azilanti, završiti pod mostom", našalila se na kraju.

Pročitajte više