Bivša stjuardesa otkriva što rade bogataši u prvom razredu: Gurali su mi ruku pod suknju...

Screenshot: YouTube

BIVŠA stjuardesa Virgin Atlantica Mandy Smith pojavila se na naslovnicama kad je objavila svoje memoare, a sad je ponovno uspjela podići prašinu novim priznanjima.

Uoči početka promocije njene knjige u Sjedinjenim Američkim Državama prisjetila se udvaranja milijardera, zabava na kojima je šampanjac tekao u potocima i seksa u zrakoplovima tijekom leta. Danas je udana žena i majka četverogodišnje kćeri, a tvrdi da su se svi članovi posade ponašali poput nje.

"Više nego jednom su mi putnici gurnuli ruku pod suknju dok sam se protezala da gornjih pretinaca. Kad su svjetla bila prigušena tijekom noćnih prekooceanskih letova, vidjela bih napaljene putnike kako masturbiraju dok su ostali oko njih spavali. Bio je i jedan par u naletu strasti koji je gol trčao po prvoj klasi. To treba izdržati", ispričala je.

U intervjuu za New York Post prisjetila se seksa s dečkom pilotom u kokpitu Cessne, ali i avanture koju je imala s arapskim milijarderom tijekom presjedanja u Dubaiju.

"Proveli smo noć krstareći Perzijskim zaljevom, držeći se za ruke i uživajući u lososu, jastogu i kavijaru", ispričala je.

Prošle godine je u intervjuu za MailOnline 41-godišnja autorica knjige "Cabin Fever" priznala da njen posao nije uvijek bio glamurozan.

"Očito smo se dobro zabavljali, no izostavila sam puno toga iz knjige jer nisam htjela da izgleda da smo samo to radili. Putnici su se ponašali mnogo gore, posebice oni u srednjoj klasi, jer su mislili da su bolji od ekonomske, a nisu si mogli priuštiti prvu klasu. Jedan muškarac mi je bacio komad pizze u lice jer je tvrdio da nije dovoljno dobra za njegovog sina. Jedan poduzetnik iz prve klase seksao se s drugom putnicom pored bara. Popili su nekoliko pića, a doslovno pet minuta kasnije tuda je prošla njegova žena koja ga je htjela vidjeti. Ona je sjedila u ekonomskoj klasi i nije imala pojma što njen muž rad. Bili smo u šoku", ispričala je.

Tu je i incident s majkom jedne američke zvijezde koja je poludjela tijekom leta i razbila nos jednoj od stjuardesa.

"Ukrcala se i na mene bacila svoju bundu, naređujući mi da je pospremim. Znala sam da će praviti probleme tijekom leta. Poznato je da se ona i njen sin ne slažu, a tijekom leta je popila nekoliko pića miješajući ih s tabletama za spavanje. Odjednom je poludjela i morali smo je oboriti na pod. Glavom je udarila moju kolegicu u nos i slomila ga. Mislim da joj se nikad nije ispričala. Puno toga smo morale podnositi", tvrdi Smith.

Iako se putnici nisu uvijek ponašali pristojno, glamurozna presjedanja na lokacijama poput Los Angelesa, Johannesburga i Barbadosa bila su dovoljna da se to zaboravi. Tvrdi da joj je dosadio hedonistički stil života, no dok je trajao imala je dečka "u svakoj luci". Jedna zabava koja se održala u Las Vegasu bila je preraskalašena da se nađe u knjizi.

"Dečko jedne od stjuardesa bio je model Calvina Kleina. Pozvali su nas na zabavu, na kojoj se nije štedjelo, a alkohol je tekao u potocima. Nakon toga otišli smo u hotelsku sobu koja je bila ogromna. Ljudi su se posvuda seksali, a droga se nalazila po stolovima. Mi je nismo ni taknule jer je Virgin provodio redovita testiranja na droge, no besplatan šampanjac nismo odbijale", prisjetila se.

Na zabavama je imala prilike družiti se i s vlasnikom Virgina Richardom Bransonom te zvijezdama poput Ronana Keatinga. 

Pročitajte više