Bivša stjuardesa postala živuća Barbika: "Grudi su mi premale, želim duplo veće"

Screenshot: YouTube

STJUARDESA koja je dala otkaz kako bi postala živuća lutka Barbie, povećala je svoje grudi, koje su sada nevjerojatne veličine 32K. No njoj je to malo i želi na još jednu operaciju kako bi ih duplo povećala. Martina Big prošla je niz operacija kojima je povećala grudi i usta, a smanjila opseg struka, bedara i bokova. Manekenka iz Bernkastel-Kuesa u Njemačkoj tim se poslom počela baviti na poticaj svog dečka Michaela, a već tada je imala D košaricu.

Kao tinejdžerka divila se Pameli Anderson i maštala o tome da promijeni svoje tijelo kako bi što više nalikovala zvijezdi koja svoj izgled duguje estetskim operacijama. Nakon srednje škole Martina je počela raditi kao stjuardesa u maloj aviokompaniji, u kojoj su očekivali da će zadržati svoj prirodni izgled. No 2012. godine Martina se odlučila na potpuno promjenu, dala je otkaz i prošla kroz opsežnu promjenu svog izgleda. Nakon operacija postala je model bujnih oblina, što je oduvijek željela biti.

Sve je počelo svibnju 2012. godine, kad je otišla na prve operacije, kojima je smanjila opseg struka, bokova i bedara, kako bi što više nalikovala svom novom idolu - lutki Barbie.

Potom je smanjila nos i povećala usta, a na zube je stavila porculanske navlake kako bi bili snježno bijeli. U prosincu 2012. godine otišla je na operaciju koju je toliko željela, povećanje grudi. Odlučila je staviti implantate koji su veoma rastezljivi, pa se grudi mogu dodatno povećati i nakon te operacije.

Otada je imala šest posebnih operacija kojima je svojim grudima dodala na volumenu. Tvrdi da nakon svega živi život iz snova jer putuje na snimanja diljem Europe u svom skupocjenom automobilu. U nijednom trenutku nije požalila što je promijenila posao.

"Mnogi misle da je posao stjuardese zabavan i uzbudljiv, ali taj posao je jako stresan ponekad. Neki putnici su jako naporni, a ako uvijek letite na istim letovima, brzo postane monotono. Sve se svodilo na privid koji sam morala zadržati zbog zrakoplovne kompanije", ispričala je za Mirror.

Dodala je da su prihvatljive male promjene na tijelu, no ona je željela ekstravagantan izgled.

"Morala sam odlučiti hoću li zadržati svoj tadašnji posao ili ću početi ostvarivati svoj san", rekla je.

Njen dečko Michael obožava njen novi izgled. "Kupuje mi sjajnu odjeću koja naglašava moje obline i svakodnevno me podupire. Pomaže mi oko organizacije, vozi me i pomaže mi na snimanjima", ispričala je.

Martinini roditelji poginuli su u prometnoj nesreći, pa je prije operacija imala tek nekoliko prijatelja na koje se mogla osloniti. Nakon operacije stekla je brojne obožavatelje.

No njen novi izgled donio joj je i neke probleme. U desnoj dojci pojavila se infekcija, pa joj je liječnik predložio da izvadi implantate. Nije pristala na to pa je on izvadio dio tekućine kojom su ispunjeni implantati u obje dojke, kako bi se infekcija povukla. Nekoliko mjeseci je pila antibiotike, a zbog smanjenja grudi bila je u depresiji.

Nakon što joj je liječnik u lipnju 2014 rekao da je ozdravila, Martina je odlučila da želi još povećati svoje grudi, odnosno da ih želi udvostručiti.

"Prvo želim popuniti trenutne implantate, koliko je to moguće, a zatim želim dvostruko veće implantate. Razmišljam i o ugradnji implantata u stražnjicu", otkrila je svoje planove. 

Pročitajte više