Bivši beskućnik koji je osvojio svijet svojom dobrotom nesebično pomogao drugom beskućniku

Screenshot: YouTube

PRIJE mjesec dana svjedočili smo velikom obratu u životu beskućnika Erica koji je dirnuo svijet svojom dobrotom.

Erica je YouTube korisnik MagicofRahat iznenadio s tisuću dolara, a zatim je Eric još više iznenadio njega kada je taj novac želio podijeliti s njim.

Zahvaljujući toj gesti uskoro su počele stizati novčane donacije za Erica i on je napokon dobio krov nad glavom. Sada je, uz pomoć MagicofRahata, odlučio drugom beskućniku pomoći da se makne s ulice.

"Ovdje je vruće prijatelju moj, a ja i moj prijatelj imamo hrpu novca i željeli bismo te smjestiti u hotelsku sobu. Imati češ krov nad glavom, mjesto da se otuširaš, makneš se od vrućine", rekao je Eric iznenađenom beskućniku koji za život zarađuje sviranjem ispred jedne trgovine.

"To je previše velikodušno", odgovorio mu je beskućnik koji je u početku bio sumnjičav. Kada mu je Eric objasnio kako je i sam bio u njegovoj poziciji i objasnio da stvarno ima dobre namjere, pristao je na pomoć, a Eric mu je sa svojih tisuću dolara unajmio hotelsku sobu na četiri tjedna.

U videu pogledajte njegovu dirljivu reakciju, a uz malo sreće i veliko srce dobrih ljudi, možda će i priča ovog beskućnika završiti sretno poput Ericove.

Pročitajte više