Bivši muž Avril Lavigne se ponovno vjenčao i izgleda prilično dobro s obzirom na nedavno stanje

Foto: Instagram; deryckwhibley.net

PJEVAČ benda Sum 41 i bivši suprug kanadske pjevačice Avril Lavigne, od koje se, nakon četiri godine braka, razveo 2010., 35-godišnji Deryck Whibley, vjenčao se ove nedjelje sa svojom curom Arianom Cooper.

Fotografije s vjenčanja, koje su osvanule u medijima i na društvenim mrežama, pozitivno su iznenadile javnost te mnogi komentiraju kako Whibley izgleda sjajno s obzirom na svoje nedavno zdravstveno stanje. On je, naime, u svibnju prošle godine hitno prevezen u bolnicu zbog otkazivanja jetre i bubrega. Nakon toga je na svom blogu objavio fotografije iz bolnice kako bi mlade upozorio na opasnosti od alkohola.

"Svaki dan sam se opijao. Sve do jedne noći. Točio sam još jedno piće i odjednom se više nisam osjećao dobro. To me preplašilo, a doktori me upozoravaju da bih mogao umrijeti popijem li još samo jedno piće. Ne želim popovati, ali pio sam neodgovorno i pogledajte dokle me to dovelo", poručio je tada Whibley.

Doktori su pjevača morali staviti u induciranu komu kako bi ga održali na životu. U bolnici je proveo gotovo mjesec dana, a nedugo nakon toga upoznao je Arianu. Od tog trenutka ona je bila stalno uz njega i pomogla mu, kako je rekao, da prebrodi sve to i ozdravi. Sada tvrdi da je potpuno promijenio svoj život, a sudeći prema fotkama s vjenčanja, čini se da je zaista tako.

Vjenčali su se ispred stotinjak uzvanika u hotelu Bel Air u Los Angelesu. Nazdravili su sokom od jabuke.

Pročitajte više