"Blow job" bar - bizaran i uspješan biznis: "Uskoro otvaramo podružnice u Vatikanu, Kabulu i Teheranu"

Screenshot: Dr. BJ's Salon

U BANGKOKU, središtu seksualne industrije, svi mogu udovoljiti svojim najskrivenijim maštarijama.

Tako je u moru bordela i salona za masažu otvoren i "blow job" bar pod nazivom "Dr. BJ's Salon". Uslugu u baru odlučila je provjeriti neustrašiva ekipa VICE-a.

Novinaru Laurelu Tuohyju za ovo mjesto prvi put je rekao njegov 27-godišnji prijatelj Jared koji živi u Bangkoku. "Kada sam prvi put došao ovdje vidio sam natpis bara i pomislio da nešto krivo čitam i da sam pervertit. Izvana je sve izgledalo kao medicinska klinika. Provjerio sam njihovu web stranicu kada sam došao doma i shvatio da to stvarno postoji", ispričao je Jared.

Odveo je Laurela na "mjesto zločina" i tamo su razgovarali s vlasnikom bara, anonimnim Britancem koji sebe naziva samo Dr. BJ. On je imao uspješnu karijeru u prodaji i marketingu, a onda se odlučio okušati u seks industriji.

"Mislim kako ime dobro govori što ovdje radimo. Lako ga je zapamtiti i logo je uočljiv. Kada sam krenuo s radom u seks industriji, nije mi bilo jasno zašto se nitko ne pokušava istaknuti. Kako ne pokušavaju naučiti nešto od stručnjaka? Pogledajte što su napravili McDonald's i KFC. Vidite ih na svakoj lokaciji, zar ne? Mi smo to željeli napraviti. Kada smo planirali biznis, očekivao sam da će bar biti mjesto za turiste koji traže malo smijeha. Željeli smo stvoriti zabavno mjesto. Ali više od polovice naših klijenata danas su stranci koji žive u Bangkoku", kaže vlasnik koji definitivno zna da je dobar marketing u kombinaciji s humorom danas pola posla.

Tako na svojoj web stranici pišu kako će "uskoro otvoriti podružnice u Vatikanu, Kabulu i Teheranu". Naravno, redovito e-mailom dobivaju upite o barovima na tim lokacijama od ljudi koji ne shvaćaju da se radi o šali.

Na ulasku u bar očekuje vas recepcija na kojoj možete naći cjenik svih usluga. Djevojke koje tamo rade podijeljene su u dvije skupine: medicinske sestre i konzultantice. Konzultantice su "stručnjakinje za oralni seks" i odjevene su u crno.



Sve djevojke imaju svoj profil na službenoj web stranici bara i tamo mušterije prije dolaska mogu odlučiti koja im se djevojka sviđa. Na profilu se nalazi i ocjena njezinog "rada" i kratki opis djevojke. Tako je jedna od njih opisana kao "zabavna profesionalka koja dobro govori engleski", a istaknuto je i kako ima prirodne grudi.

Ovo je mjesto na kojem se puno pažnje pridaje zdravlju pa su djevojke oboružane kondomima i vodicama za usta, a mušterije su dužne poštovati higijenska pravila i oprati se u za to predviđenim prostorijama.

Odlazak u grad na piće koje će završiti sigurnim oralnim seksom nekima možda zvuči kao idealan provod, ali Jared, koji ga je iskusio dva puta, više ne namjerava koristiti usluge "blow job" bara.

"Iskustvo je bilo čudno, nerealno i malo perverzno. Osjećao sam se prljavo, ali ne na cook način. Koliko god je osjećaj bio dobar, bio bi još deset puta bolji da se to dogodilo s nekim do koga mi je stalo. Mislim kako se više neću vračati tamo, iako je iskustvo bilo dobro", zaključio je.
 

Pročitajte više