Bobby Brown: Mojoj kćeri mozak nije mrtav, nitko se od nje ne oprašta

Foto: Twitter

NAKON pet dana inducirane kome u kojoj je njezin mozak pokazivao "skromne" znakove aktivnosti, reagirajući samo na neke stimulacije, obitelj i prijatelji Bobbi Kristine Brown navodno su počeli pristizati u bolnicu kako bi se oprostili od 21-godišnjakinje. Tu vijest prenijeli su mnogi svjetski mediji, no Bobby Brown je to demantirao.

Podsjetimo, Bobbi Kristinu u kadi je pronašao njezin suprug Nick Gordon u njihovom domu u Roswellu koji ju je odmah reanimirao. Ipak, Bobbi se nije uspjela osvijestiti.

Njezin otac, Bobby Brown, kao i ostatak obitelji, još se nalaze u bolnici Emory University Hospital.

People prenosi kako su doktori obitelji jučer kazali kako se ništa više ne može napraviti.

Neimenovani izvor je također otkrio kako njezin otac ne prestaje plakati te da Bobbi Kristina izgleda spokojno: "Da je vidite, pomislili biste da samo spava".

Daily Mail je potom otišao toliko daleko i prenio kako je obitelj Bobbi Kristinu isključila s aparata koji su je održavali na životu.

Sada se oglasio i njezin otac, preko svog odvjetnika, a u svojoj službenoj izjavi dao je do znanja kako mediji napumpavaju cijelu stvar te da nitko ne pristiže u bolnicu kako bi se oprostio od njegove kćeri, prenosi PIX11.

"Nema nikakvog obiteljskog okupljanja danas koje je drugačije od bilo kojeg ovih dana, otkad smo u bolnici. Obitelj je ovdje još od vikenda te se danas nije ništa promijenilo. Mojoj kćer mozak nije mrtav, a obitelji Brown i Houston nisu u nikakvom sukobu".

Pročitajte više