Bobby Brown prvi put progovorio o svojoj kćeri: Puštam Bogu da to riješi

Foto:JLP

BOBBY BROWN obratio se javnosti prvi put nakon što je njegova 22-godišnja kći Bobbi Kristina pronađena u nesvjesnom stanju u kadi u svom domu 31. siječnja.

"Prepustio sam to Bogu i puštam ga da to riješi", rekao je Bobby, kojem je pojavljivanje na festivalu u Los Angelesu bilo prvo pojavljivanje nakon tragičnog događaja. Sve vrijeme provodio je pored bolničke postelje svoje kćeri, a sad je zahvalio obožavateljima na podršci koju im pružaju.

Tijekom nastupa na festivalu u jednom je trenu publici rekao: "Moram vam reći da je ovo jako, jako dobro. Želim vam zahvaliti na dolasku i podršci mojoj obitelji. Teška vremena su teška vremena i ne znam kroz što dovraga sad prolazim, no prepuštam to Bogu i puštam mu da to riješi".

U svibnju ga očekuje turneja u Australiji, a njemu bliski izvori tvrde za Mirror da će otići na nju unatoč svemu. Bobby navodno odbija isključiti respirator koji održava Bobbi Kristinu na životu, iako liječnici tvrde da su šanse za njen oporavak iznimno male. Kći Whitney Houston nedavno je prebačena u Medicinski centar DeKalb, gdje su njenom ocu rekli da se šanse za njeno preživljavanje smanjuju iz dana u dan. 

Pročitajte više