"Bog i Isus" ponovo na okupu, zakačili se oko klimatskih promjena, vladajućih i zakona o drogama

Screenshot: YouTube

POSLIJE prošlogodišnjeg gostovanja Russella Branda kod legendarnog britanskog voditelja Jona Snowa na internetu su se pojavili napisi da njih dvojica izgledaju kao Bog i Isus, a sad su se ponovo sreli u emisiji na Channelu 4.

Snow je još jednom ugostio Branda koji je i ovaj put bjesnio protiv svega što ima veze s vladajućima, ali ovaj put je s druge strane imao voditelja koji zna što radi i koji je pokušao dobiti odgovore na pitanja o nekim zbunjujućim Brandovim postavkama.

Rasprava se najviše uzburkala kad je Snow od Branda pokušavao dobiti odgovor na pitanje zašto sudjeluje u peticiji kojom se traži izmjena zakona o narkoticima kad time odluku ponovo stavlja u ruke ljudi za koje tvrdi da ničem ne služe i da ih se treba smijeniti. "Tražio si mlade da ne glasaju i ti sam nisi nikad glasao, a sad potičeš peticiju o kojoj će oni na kraju odlučivati", kazao je Snow Brandu.

Komičar mu je pokušao objasniti da je sustav kakav je dok se ne promijeni i da treba unositi promjene i u njega, ako ga se ne može odmah promijeniti, a u nekom se trenutku toliko uzrujao da je kazao: "Slušaj ti mene, pusti me da govorim!" te dodao da nije u redu da ga voditelj pokušava prikazati glupim i praznim.

Dio njihove rasprave pogledajte u videu.

Pročitajte više