Bora Čorba: Nema ništa ljepše nego otići na sjever i pjevati s "delijama"



NAKON što je proteklog tjedna u Beogradu odigrana još jedna nogometna utakmica u vječnom derbiju između Crvene Zvezde i Partizana, u kojoj je Zvezda odnijela pobjedu, iz sveg srca se radovao i Bora Đorđević. Naime, pjevač grupe Riblja Čorba strastveni je navijač Zvezde, a poznato je i kako je svojevremeno bio vođa dijela ekspedicije navijača kad je 1991. godine Zvezda dobila titulu najboljeg nogometnog tima u Europi.

Njega su na derbiju snimile i kamere tamošnjih medija kako sa zastavom i šalom slavi pobjedu te zajedno s ostalim "delijama" pjeva uvredljive pjesme poput "Jebi grobare". Iako su zbog toga najavljene kazne, Bora je za sportske.net izjavio kako se sankcija ni najmanje ne boji. "Ta pjesma bila je hit večeri, ali se ne plašim da ću biti kažnjen zbog pjevanja uvredljive pjesme. Uživao sam, a pukao mi je i glas. Nema ništa ljepše nego otići na sjever i pjevati s 'delijama'. Namjerno sam otišao na tribinu, a ne u ložu pošto se u loži svi prave pametni analizirajući meč dok na najvatrenijoj tribini Zvezdinog stadiona svi iskreno navijaju", ispričao je Bora.


Osim zbog pjesama, Bori prijete sankcije i zbog pojavljivanja u medijima. Naime, glazbenik se kandidirao za mjesto vijećnika Grada Beograda, a po tamošnjem zakonu političari se ne smiju pojavljivati u medijima mjesec dana prije izbora. "Ne plašim se iako se ne smijem pojavljivati na televiziji. Jednostavno, kod nas je na snazi neko glupo pravilo da ljudi koji su aktivni u politici, ne smiju se pojavljivati na televiziji mjesec dana prije izbora, a ja sam kandidat za vijećnika Grada Beograda ispred Demokratske strane Srbije", objasnio je Bora.

Pročitajte više