Brat bivšeg supruga Britney Spears tvrdi da je on pravi otac njezina prvog djeteta

Foto: JLP

BRAT bivšeg supruga Britney Spears, Chris Federline, tvrdi da je on otac njezina najstarijeg sina, a ne njegov brat Kevin.

Prema novom tabloidnom izvješću koje donosi National Enquirer Chris tvrdi da je imao aferu s Britney te da je otac njezina sina, a za pjevačicu je na floridskom sudu 18. prosinca zatražio zabranu pristupa: tvrdi da je ga je pokrala, ucjenjivala ga i maltretirala.

"Ona je manijak izvan kontrole", izjavio je, stoji u sudskim spisima, i dodao da je nedavno došla kod Kevina pokupiti dječake, a na stolu je stajao njegov novčanik kojeg je ona otvorila i ukrala mu kreditnu karticu. Preko nje je potom potrošila 4500 dolara te mu se "smijala, rekla da joj je Kevin uništio život, a da ja imam mali penis".

Osim toga Chris tvrdi i da joj je on napravio dijete dok je bila u braku s Kevinom, a ona je bila ta koja je prijetila da će otkriti tu tajnu te ga ucjenjivala: "Ucjenjivala me i rekla mi da ako kažem policiji da mi je ukrala karticu da će reći svijetu da sam ja pravi otac Seana Prestona, a ne Kevin. Priznajem da sam spavao s njom i da sam pravi otac njezina djeteta, ali javnost ne treba za to znati", objasnio je...novinarima tabloida.

Također, ispričao je da žali za tim što je s njom imao i aferu i smatra da je to bila velika pogreška, za koju nije želio da itko sazna.
 

Pročitajte više