Brazilci se raspisali o Ćorlukinim curama: On je najveći slamatelj srca u hrvatskoj reprezentaciji

Foto: GC, Facebook

BRAZILSKI Globo ovog je ponedjeljka objavio priču o Vedranu Ćorluki ili, točnije, o njegovom zvjezdanom statusu u tabloidima i ljubavnom životu.

Pet sezona koliko je proveo u engleskom nogometu Vedran Ćorluka pojavljivao se na stranicama tabloida kao prava zvijezda, piše Globo, koji ga opisuje kao najvećeg slamatelja srca u hrvatskoj reprezentaciji, i nastavlja: "S prilično aktivnim ljubavnim životom često je fotografiran izvan terena, a ono što se o njemu pisalo jednako se odnosilo na ljubavne veze koliko i na nastupe na terenu".

"Ipak, otkad se preselio u moskovski Lokomotiv, u vijestima je samo zbog nogometa. Postalo je bitnije kako će impresionirati Niku Kovača nego kako će osvojiti nova djevojačka srca".

Nakon toga Globe se osvrnuo i na njegove dvije veze, onu s Frankom Batelić i Ivom Buzov: "Tetovirao je inicijale Ive Buzov, ali nakon bezbroj svađa, mirenja i prekida, odlučio ju je ukloniti. Preseljenjem u Rusiju njegov je društveni život postao puno diskretniji. Naučio je lekciju i zaustavio izlaganje privatnog života javnosti".

"To je bilo drukčije vrijeme u mom životu, kad sam bio razočaran nekim stvarima. Ali promijenio sam apsolutno sve u svom životu. Sad sam u poziciji da mogu dati najbolje od sebe na terenu. Nadam se da će to prepoznati i trener te da će moći iskoristiti moj potencijal", citira Ćorluku Globo.

Za kraj navode i njegova očekivanja od utakmice s Brazilom: "U nogometu je sve moguće. Ako smo pesimistični, izgubit ćemo. Moramo misliti pozitivno. Znamo da ćemo igrati protiv favorita i fantastičnog tima koji vodi vrlo dobar trener, ali ne gubimo nadu. Stvarno mislimo da možemo odigrati izjednačeno ili čak pobijediti. U svakom slučaju nismo vidjeli sve što Brazil ima za ponuditi. Dio su ostavili u svlačionici. Pokazat će to tek u četvrtak i tek ćemo tad saznati kako ih možemo zaustaviti".

Pročitajte više