Brojne poznate mame podržale akciju "Dijete je najveći dar"

U SKLOPU 9. Dječjeg sajma u Areni Zagreb pod nazivom "Dijete je najveći dar" održana je akcija promocije roditeljstva kojom se skreće pozornost na nizak natalitet u Republici Hrvatskoj.

Akciju su podržale brojne poznate mame s djecom; Iva Balaban s Tashom, Ivanom i Tessom, Antonija Stupar Jurkin s kćerkom Paolom, Nina Slamić Gudeljević sa Šimunom, Lucijom i Antom, Ivana Delač Đolo sa sinom Noom, Ines Preindl sa sinom Vitom, Ana Miščević sa sinom Milom, Nives Polovina Barun sa sinom Nikolom, Dina Štern sa sinovima Nikolom, Karlom i Vitom te Damir Hoyka s djevojkom Alenkom s kojom za nepunih mjesec dana očekuje rođenje blizanaca.
 
Iva Balaban kao nova ambasadorica Dječjeg sajma zajedno s direktoricom sajma Majom Kojundžić predala je donaciju vrijednu 25.000 Kn Udruzi Centar za nerođen život - Betlehem, koja skrbi za trudnice i djecu, njih oko 400. Akciju "Stotine darova za stotine osmijeha" pomogle su i tvrtke izlagači na sajmu s kozemtikom, hranom, trudničkom odjecom, ali i posjetitelji te poznate mame koje su donirale igračke i odjeću koje su njihova djeca prerasla. Iz udruge Moderna Hrvatska, koja je i suorganizator Dječjeg sajma, zahvalili su svima koji su se odazvali i pomogli potrebitima.
 
Organizatori se nadaju da će ovogodišnja akcija "Dijete je najveći dar" pomoći u zaustavljanju negativnog prirodnog prirasta i da ćemo vec iduće godine čitatiti o većem broju rođene djece u Hrvatskoj. 

Pročitajte više