Brutalno izvrijeđali novinarku, ovakvu njenu reakciju nisu očekivali

Screenshot: YouTube

DOK JE reporterka CityNewsa intervjuirala skupinu navijača nakon utakmice Toronto FC-a, nekoliko pijanih budala odlučilo je pametovati ispred kamere pa su iskoristili jedinstvenu priliku i obasuli novinarku uvredljivim komentarima, od koji je jedan (po uzoru na na izrežirani video koji je kružio društvenim mrežama prošle godine) glasio: "Izjebite ju u pičku".

No, novinarka se nije dala smesti pa je nastavila intervju zadržavši prisebnost i profesionalnost, što je njih, s druge strane, potpuno omelo pa su uskoro uslijedile isprike tipa "Ne radi se o tebi" i slično. Međutim, novinarka je ipak odlučila održati im malu lekciju.

"To što govorite je odvratno, ponižava žene... Dosta mi je toga više. Svaki dan to slušam od takvih tipova poput vas. To me vrijeđa", objasnila im je, no nekima, ipak, nije bilo dovoljno vrijeđanja.

"Nije me briga. To je jebeno smiješno. Imaš sreće što u blizini nema nekog vibratora", odvratio joj je jedan od njih.

Stvar je na kraju "jebeno smiješno" ispala samo njima; osim što su se javno osramotili, jedan od njih je dobio i otkaz "zbog kršenja pravila ponašanja kompanije" u kojoj je (bio) zaposlen.

Pročitajte više