Brutalno, zabavno i redizajnirano: Pogledajte kako će izgledati novi Grand Theft Auto

Screenshot: YouTube

LJUBITELJI iznimno uspješne Rockstarove franšize "Grand Theft Auto" s nestrpljenjem očekuju 17. rujna kada će se na policama pojaviti peti nastavak jedne od ponajboljih akcijskih igara.

Nakon trailera u kojem su predstavili tri centralna lika "petice", Rockstar je danas objavio i trailer koji pokazuje ne samo kako će njihov novi naslov izgledati već i novitete koje su unijeli u sam način igre.

Ono što se posebno izdvaja raznolikost je samih misija koje se ovog puta ne svode na nekoliko varijanti na koje smo navikli već unose i određene novine koje će osjetno popraviti doživljaj i smanjiti monotoniju.


Budući da se se radi o "sandbox" igri, možemo računati i na brojne "slobodne aktivnosti" kojima ćemo ubijati vrijeme u trenucima kada ne ubijamo. 

U svakom slučaju, trailer izgleda obećavajuće, a gotovo je sigurno da Rockstar i ovog puta ima hit koji će obarati rekorde prodaje.

Igra će se pojaviti za Xbox 360, Playstation 3 i PC, a očekuje se i verzija za Playstation 4 koji bi se na tržištu trebao pojaviti krajem godine.

Pročitajte više