Caitlyn Jenner obara rekorde: Prestigla i predsjednika Obamu

Foto: Instagram

OBITELJ Kardashian (i sve povezane s njima) možda i ne bismo mogli nazvati talentiranom ekipom, ali jednu vještinu doveli su gotovo do savršenstva. Naime, njihova mogućnost da svako malo "sruše internet" gotovo je nevjerojatna.

Bruce Jenner, bivši suprug Kris Jenner, a nakon operacije promjene spola poznat pod imenom Caitlyn Jenner, postao je osoba koja je najbrže skupila milijun sljedbenika na Twitteru čime je prestigao i rekord predsjednika Obame.

Caitlyn je za obaranje ovog rekorda trebalo samo četiri sata i četiri minute, a bila su potrebna samo dva tweeta.

 

Podsjetimo, vijest o naslovnici Vanity Faira na kojoj se Caitlyn prvi puta pojavila u ovom izdanju, brzo je postala jedna od "najšeranijih" vijesti u svijetu, a reakcije su uglavnom pozitivne iako se Fox News našao na udaru kritika zbog načina na koji su izvještavali o ovoj priči.

Neki su napisali da Caitlyn neodoljivo podsjeća na glumicu Jessicu Lange koja je na upite novinara odgovorila da će odmah potražiti fotografiju.

Podsjetimo, olimpijski prvak, a onda i zvijezda reality showa, Bruce Jenner, koji je u travnju objavio da mijenja spol, pojavio se u izazovnoj pozi na naslovnici najnovijeg Vanity Faira otkrivajući svoje novo ime, Caitlyn.

"Zovite me Caitlyn", piše na naslovnici s fotografijom Caitlyn koja sjedi u donjem rublju od bijelog satena, golih ramena, duge kovrčave smeđe kose, našminkanih očiju i usnica. Gleda ravno u objektiv poznate fotografkinje slavnih Annie Leibovitz, lagano se smiješeći.

U razgovoru za televiziju ABC krajem travnja, nakon višemjesečnih medijskih nagađanja, taj 65-godišnji bivši sportaš rekao je da je još kao dijete imao problema sa spolnim identitetom.

"U biti sam žena", rekao je, odmah postavši simbolom transseksualnih osoba.

Bruce Jenner bio je u braku 24 godine s Kris Kardashian, do rastave prošle godine, a s njom je imao dvije kćeri, Kendall i Kylie. Bio je očuh Kourtney, Khloe i Kim Kardashian.

 

Pročitajte više