Cameron Diaz: Želite li imati bezdlake vagine do kraja života?

Foto: JLP

U SVOJOJ novoj knjizi "The Body Book: The Law of Hunger, the Science of Strength, and Other Ways to Love Your Amazing Body" (Knjiga o tijelu: Zakon gladi, znanost snage i drugi načini da zavolite svoje nevjerojatno tijelo), glumica Cameron Diaz pozabavila se i "intimnim frizurama".

Naime, ona mladim djevojkama i ženama savjetuje da zadrže stidne dlake.

"Čujem da danas mlade djevojke laserski trajno odstranjuju stidne dlake i to mi zvuči kao suluda ideja. Zauvijek? Znam da možda vjerujete kako ćete isti stil zadržati zavijek, ali nećete. Ideja da su vagine poželjne samo u bezdlakom stanju noviji je fenomen, a svi se trendovi mijenjaju", napisala je.

"Budimo iskreni, baš kao i svaki dio vašeg tijela i vaša labia majora nije imuna na gravitaciju. Želite li stvarno imati bezdlake vagine do kraja života?", zapitala se glumica i nastavlja opisivati sve pozitivne strane stidnih dlaka.

"To je osobna odluka svake žene, ali samo želim da znate. Dame, razmislite o tome da svoje vagine ostavite odjevene. Za dvadeset godina i dalje ćete ih htjeti pokazati nekom posebnom i bilo bi dobro da je on ili ona odmotaju kao dar, što i jest", zaključuje Cameron.

Pročitajte više