Cara Delevingne i Robb Stark zaratili na Twitteru

Foto: Fame Fly/Press

MANEKENKA Cara Delevingne u srpnju je dala pomalo čudan intervju tijekom gostovanja u emisiji "Good Day Sacramento", a voditelji su je tada kritizirali zbog nedostatka entuzijazma.

Manekenka je još tada napisala da se samo šalila i dodala da svi ne razumiju britanski smisao za humor.

Uglavnom, radilo se o intervjuu na koji je svijet zaboravio. Preciznije, svi osim glumca Richarda Maddena kojeg mnogi znaju i kao Robba Starka iz hit-serije "Igra prijestolja".

Naime, Madden se na taj "slučaj" osvrnuo u svom intervjuu za časopis Style.

"Izgledala je nezahvalno i vidjelo se da nije zrela. Kad smo snimali 'Pepeljugu' morao sam odraditi šest tjedana takvih intervjua i ljudi su mi neprestano postavljali istih osam pitanja. Ako nisi u stanju odraditi to kako treba, onda nemoj to raditi", rekao je Madden i dodao da je bila neprofesionalna.

To je razljutilo Caru koja se na Twitteru obrecnula na glumca, napisavši: "Nemam pojma tko si, ali mislim da je malo očajno da odrasli muškarac ogovara nekog koga ne poznaje. Ako toliko želiš pažnju fokusiraj se na vlastiti rad, a ne rad drugih ljudi".

Već idući dan Madden je odgovorio na njezinu prozivku i napisao: "Za tebe imam samo poštovanje. Pogrešno su me citirali i prenapuhali cijelu priču".

Pročitajte više