Čelični stisak: Nasilnica muškarcu istisnula testise iz mošnji

ŽENA u Sjevernoj Karolini optužena je za nasilni pokušaj kastracije nakon što je navodno muškarcu istisnula testise iz mošnji, javlja tamošnja policija.

Joyce Maxine Gregory (35) napala je 59-godišnjeg muškarca za vrijeme svađe u njegovom stanu prošle subote ujutro, a kad je on posegnuo za telefonom da pozove pomoć ona ga je toliko jako stisnula za testise da ih je istisnula iz mošnji prije no što se on uspio osloboditi, stoji u policijskom izvješću koje je prenio Smoking Gun.

Policajac M. L. McPherson izjavio je da je "skrotum žrtve bio rasporen", a urolog koji je tretirao žrtvu pojasnio je da će ozljeda biti sanirana šavovima i da ne bi trebalo biti nikakvih težih posljedica za žrtvu.

Kad je policija uhitila Gregory ona je skinula hlače i pomokrila se po zadnjem sjedištu policijskog automobila, javlja Shelby Star. Zadržana je pritvoru pod jamčevinom od 20,000 dolara, a za 18. lipnja ima zakazano suđenje na kojem će biti optužena za pokušaj nasilne kastracije i nanošenje ozbiljnih tjelesnih ozljeda.

Pročitajte više