Charles Manson dobio dozvolu za vjenčanje: Uskoro će oženiti 26-godišnjakinju

Screenshot: YouTube, Foto: Guliver Image/Getty Images

SERIJSKI UBOJICA koji je većinu svog života proveo u zatvoru, trebao bi se oženiti najkasnije do početka veljače za 26-godišnju djevojku, Afton Elaine Burton.

Podsjetimo, Burton je rođena u St Louisu. Dolazi iz obitelji vjerskih fanatika, iz koje je pobjegla s navršenih 19 godina, nakon čega se preselila u kalifornijski grad Corcoran, u kojem kaznu služi 80-godišnji Manson.

Prošle godine kazala je da se ona i Manson planiraju oženiti, no Manson je imao drukčije komentare: "Ah, to. To je hrpa smeća. Znate to. To su gluposti. To radimo za javnost".

"Sada znate da je to istina i da će se vjenčanje dogoditi", otkrila je nedavno Burton, prenosi  AP.

Iako točan datum vjenčanja još nije dogovoren, par bi se trebao vjenčati do početka veljače, kada im ističe dozvola za brak, izdana sedmog studenog ove godine.

"Volim ga i zajedno smo", kazala je 26-godišnjakinja te priznala da se za njega udaje, jer je jako zainteresirana za njegov slučaj.

Naime, kada Burton postane njegova zakonska supruga, dobit će pristup informacijama o njegovom slučaju koje nisu dostupne javnosti već samo obitelji.

Što se tiče Mansonovih motiva, Burton je otkrila: "Đavao je živ i dobro je".

Glasnogovornica kalifornijskog zatvora u kojem Manson služi kaznu Terry Thornton otkrila je da se dozvola za Mansonov brak već nalazi u zatvoru te da bi se vjenčanje vjerojatno dogodilo
ranije da Manson nije "izazvao neke situacije u zatvoru".

Naime, u veljači je osuđeni ubojica imao čak tri prekršaja koji su se odnosili na posjedovanje oružja, prijetnje zatvorskom osoblju i odbijanjem zahtjeva za davanjem urina.

Ceremonije vjenčanja u zatvoru u Corcoranu održavaju se svake prve subote u mjesecu te Burton očekuje da će se njena ceremonija s Masonom dogoditi u sobi za posjete zatvorenika te će par imati mogućnost na istu pozvati deset gostiju koji ujedno nisu zatvorenici.

"Ovo je obična ludost. Zašto bi se jedna mlada djevojka udala za 80-godišnjeg starca", kazala je sestra Sharon Tate.

Mansonu koji bi iz zatvora trebao izaći tek 2027. godine, ovo će biti treći brak.

Pročitajte više