Chaz Bono 30 kilograma lakši: Sad mi se sviđa što vidim u zrcalu

Foto: Gulliver Image/Getty Images

CHAZ BONO, jedini sin Cher i Sonnyja Bona, koji je rođen kao djevojčica Chastity, progovorio je o gubitku kilograma zbog kojeg je sad "napokon zadovoljan onim što vidi u ogledalu".

"Fizički se osjećam puno bolje, moje je tijelo puno bolje. Puno mi lakše kad vježbam i obavljam druge fizičke aktivnosti. Krvna slika mi je sad normalna, to je super. Tlak, kolesterol, sve. I jednostavno imam puno više samopouzdanja što je prilično cool. Stvarno mi se sviđa to što vidim u ogledalu", izjavio je 44-godišnjak koji je skinuo 30 kila otkad je u studenom prošle godine najavio mršavljenje.

"Meni nikad nije bila stvar u brojkama. Samo sam se htio osjećati zdravije i izgledati bolje. Tako da puštam da tempo mršavljenja diktira moje tijelo. Sad već mjesecima pazim na prehranu i to se nije promijenilo. Tako ću jesti ostatak života", pojasnio je Chaz koji mršavi uz pomoć tima sastavljenog od nutricionista i trenera kickboxinga i jiujitsua.

U nekom je trenutku života Chaz dosegao 115 kilograma, za koje kaže da su bili posljedica "konzumacije droga i apstinencije kao i hormonalne neravnoteže".
 

Pročitajte više