Chris Brown stigao u Sarajevo, izazvao histeriju

Foto: Davorin Sekulić/Klix.ba

SANELA JENKINS stigla je danas u poslijepodnevnim satima u Sarajevo, a sa sobom je dovela i Chrisa Browna.

Ona je u glavni grad BiH stigla kako bi proslavila rođendan svog sina i posjetila roditelje za Bajram, a nije poznato zašto joj se Brown pridružio.

A budući da su bosanskohercegovački mediji jučer izvijestili da Brown danas stiže, pjevača su na Međunarodnom aerodromu Sarajevo dočekale obožavateljice. On se s njima fotografirao i dijelio im autograme, a neke od njih potpuno je izbezumio njegov dolazak. Kako je to izgledalo pogledajte ovdje.

"Sanela mi je pričala s puno emocija o Sarajevu i vašoj zemlji. Morao sam doći vidjeti ljepotu koju mi je opisala. Rekla mi je da ste jedinstven spoj kultura koji je unikatan u Europi", kazao je Brown za Klix.ba po dolasku u Sarajevo.

"Vjerujem da je važno promovirati našu zemlju na sve moguće načine pa tako i dovođenjem velikih zvijezda u posjet Bosni i Hercegovini. Gdje god stignem pričam o nama i želim svijetu pokazati da smo civilizacija koja traje duže od tisuću godina. Chris Brown je trenutno jedna od najpopularnijih zvijezda u Americi i važno je da i on prenese pozitivne dojmove... Ako budemo dovodili razne zvijezde i poznate iz područja politike, biznisa, znanstvenike itd... onda će dolaziti i turisti iz cijelog svijeta i to je velika podrška našoj ekonomiji. Još kad ga sutra odvedem na ćevape i kad se napije vode na Čaršiji, zaljubit će se u Sarajevo", dodala je Jenkins.

Pročitajte više