Club Boa u Malinskoj otvara se u subotu velikim tulumom!



U SUBOTU 9. lipnja, partyjem pod nazivom "Grand Opening night", s radom počinje Club Boa Malinska, omiljeno klupsko okupljalište smješteno na najvećem hrvatskom otoku Krku. U svojih šest godina rada Club Boa Malinska postao je, ne samo najpopularniji klub na otoku Krku i u regiji, već i nacionalno prepoznatljiv brand poznat po ekskluzivnosti interijera kojim dominiraju Swarowski lusteri u kombinaciji s crnom kožom,  te inventivnim programima i gostovanjima svjetski poznatih DJ-a i producenata.

Kao i svake godine, gosti kluba će moći uživati u nastupima DJ-a i performera, a organizatori najavljuju i nove programe te gostovanja hrvatskih urbanih izvođača. Klub će, tijekom ljeta biti otvoren svake noći, a program će svake večeri počinjati "warm-up" tulumom već od ranih večernjih sati.

Na samom otvorenju najavljeni su, uz rezidenta kluba DJ Matt Garreta, i zagrebački cross-over duo Rendel Moreno & Giancarlo Brunello uz pratnju plesnog teama, te brojna iznenađenja.  Ulaz na "Grand Opening Night" party je slobodan.

Pročitajte više