Cugaju, drogiraju se i tuku prostitutke: Dječje zvijezde koje su postale kriminalci

TKO bi rekao da će neki od preslatkih malih glumaca koje smo gledali u serijama i filmovima osamdesetih i devedesetih godina postati pravi ološ? Od ovisnosti o drogama i alkoholu, do tučnjava u barovima i izazivanju nevolja gdje god da se pojave, ove su bivše dječje zvijezde "izgorjele" u kratkom roku. Pogledajte popis najozloglašenijih holivudskih klinaca.

1. Corey Feldman

Slatki Corey bio je prava faca u osamdesetih godinama: glumio je u hit filmovima kao što su "Gremlins" i "The Goonies", a curice diljem svijeta držale su njegove postere na zidovima svojih soba. Ipak, rana slava obila mu se o glavu pa se počeo opijati već s četrnaest godina, a uskoro su uslijedile i sve jače droge koje su dovele do njegovog prvog uhićenja 1990. godine kada je pao s pozamašnom količinom kokaina i heroina. Nakon toga uslijedila su još dva uhićenja i bezbroj odlaska na rehabilitaciju, što je zauvijek uništilo karijeru, ali i život negdašnjeg teen idola.

2. Brian Bonsall

Slatke plave okice, sjajna plava kosa i neodoljiv širok osmjeh: tako je Brian Bonsall izgledao u popularnoj seriji "Family Ties" u kojoj je glumio najmlađeg člana vrckaste američke obitelji. Tko bi rekao da će taj mali anđeo izrasti u divljaka alkoholičara koji samo čeka da negdje započne šoru? Naime, Brian je već godinama ovisan o alkoholu i lakšim drogama, pa je tako mnogo puta uhićen zbog vožnje u pijanom stanju i posjedovanja marihuane, a nakon što je 2009. godine u jednom baru u Coloradu u tučnjavi razbio stolac o stol, dobio je dvije godine uvjetne kazne.

3. Mitchel Musso

Zgodnički Mitchel Musso bio je najbolji frend obožavane Miley Cyrus u dječjoj seriji "Hannah Montana", no usporedno sa snimanjima volio je zaviriti u čašicu pa je često vozio u pijanom stanju premda je prema zakonu bio maloljetan. Uhićen je 2011., nakon što je odbio usporiti automobil u bijegu s mjesta nesreće koju je skrivio.

4. Danny Bonaduce


Crvenokosi Danny Bonaduce proslavio se glumeći klinca u seriji "The Partridge Family". Jedan je od rijetkih dječjih zvijezda koje i danas imaju televizijsku karijeru no, poput većine svojih kolega, i on ima pozamašan policijski dosje. Nekoliko je puta uhićen zbog posjedovanja kokaina, no najviše je medijske prašine podigao kada je pretukao prostitutku - transvestita koja je nakon usluge zatražila svoj novac.

5. Edward Furlong

Mladi Edward osvojio je srca tinejdžerki diljem svijeta ulogom u megapopularnom filmu "Terminator 2" no nakon toga nije imao značajnijih filmskih uloga. Ipak, isto se ne bi moglo reći za njegove pijane ispade u javnosti. 2004. godine Edward je uhićen zbog remećenja javnog mira u jednom dućanu u kojem je zajedno s frendovima divljao i radio nered. Navodno je htio osloboditi jastoge koji su se nalazili u bazenu dućana no prisutni su rekli da njegov pijani ispad nije imao nikakve veze s brigom za životinje.


6. Macaulay Culkin

Popularnog klinca iz filma "Home Alone" navodno su potpuno "pojele" devedesete i boom droga koje su se tada našle na tržištu. Macaulay je često viđan u pijanom ili drogiranom stanju, a uhićen je 2004. godine zbog posjedovanja marihuane. Pri uhićenju je bio pod utjecajem tableta za spavanje i Xanaxa.

7. Lindsay Lohan

Kraljica skandala Lindsay Lohan proslavila se brojnim ulogama u hit TV filmovima osamdesetih i devedesetih godina, uhićena je 2007. godine zbog posjedovanja kokaina koji je pronađen u džepu njezinih traperica. Lindsay je izjavila da to nisu njezine hlače, no policija nije nasjela na foru razvratne teen zvijezde. Nakon toga, potpuno se odala drogi, alkoholu i promiskuitetnom ponašanju, a sebi je došla tek prije godinu dana kada se odlučila očistiti i vratiti filmskoj karijeri.

8. Christian Slater

Dječja zvijezda Christian Slater koji je osamdesetih godina oduševljavao publiku svojim vragolastim izgledom "teen fakina", dobro je poznat američkoj policiji. Uhićen je zbog vožnji u pijanom stanju, a najznačajniji ispad imao je kad je 1989. bježao od policije i pokušavao se obraniti gađajući policajce svojim kaubojskim čizmama.

Pročitajte više