Dance ludilo: 2 Unlimited, Ace of Base, Snap, Technotronic, Snow i C&C Music Factory na jednom mjestu

Foto: PR

Cijela regija bruji o dance spektaklu, a veliki interes vlada i u Mađarskoj, Bugarskoj i Rumunjskoj, gdje se prodaju karte za ovaj festival.

Samo mjesec dana nas dijeli od najvećeg ovogodišnjeg tuluma u Kombank areni u Beogradu, na kojem će nastupiti najpopularniji svjetski izvođači dance glazbe devedesetih godina kao što su 2 Unlimited, Snap, Technotronic, Ace of Base, Snow, Culture Beat, C&C Music Factory i La Bouche.

Bitna je i činjenica da se ovaj, uvjerljivo najjači dance festival, neće više nikada ponoviti na ovim prostorima, jer u pitanju nisu aktualni izvođači, a organizatorima su bile potrebne dvije godine da ih sve lociraju, a zatim i dogovore nastup s njima.

Za sam događaj u areni će između ostalog biti montirana najveća količina LED ekrana i video tehnike koju je ova hala do sada vidjela.

Budući da poklonici dance glazbe najavljuju organizirane dolaske na festival iz Hrvatske, Bosne, Makedonije, ali i Slovenije i Crne Gore, već sada je izvjesno da će se za ovaj događaj tražiti karta više. 

Kako navode organizatori, najveća potražnja vlada za pakete "5+1" jer će ovo biti događaj koji će okupiti mnoga stara društva koja su odrastala devedesetih, a arena će tu večer biti mjesto okupljanja starih prijatelja.

Cijene karata kreću se od 1790 dinara (115 kuna) za parter do 9900 dinara (637 kuna) za ložu, a iste važe do 22. rujna kada se završava pretprodajni period.

Spektakl u areni vodit će dvije poznate ličnosti, čiji identitet organizatori još uvijek kriju, ali voditeljski dvojac već uveliko radi sa scenaristima festivala, kako bi 11. listopada u areni briljirali kao voditelji.

Info sajt www.devedesete.com

Pročitajte više