Dave Mustaine iz Megadetha uvjeren da je Obama organizirao pucnjave u Aurori i Oak Creeku



NA NEDAVNO održanom koncertu u Singapuru, pjevač Megadetha Dave Mustaine je između pjesama pričao sa publikom, te prisutnima objasnio kako krivi američkog predsjednika Baracka Obamu za pucnjavu u kino dvorani u Aurori. Mustaine vjeruje kako je riječ o uroti, pomoću koje Obama želi progurati zakon o zabrani nošenja oružja.

Nošenje oružja u Americi je legalno uz dozvolu, a kupovina pištolja ili puške posve je jednostavna stvar, i riječ je o pravima koje cijene konzervativci i tradicionalisti. Među takvima našao se i Dave Mustaine, frontman Megadetha, te je iznenadio publiku koncerta u Singapuru sa svojim komentarima o Obami i pucnjavi u kino dvorani u Aurori, ali i više od toga. "Nazad u mojoj domovini, moj predsjednik... Pokušava progurati zabranu nošenja oružja i zbog toga je tajno organizirao sva ova ubojstva, recimo onu pucnjavu u stilu akcije 'Fast and Furious' na (meksičkoj) granici.  Zatim, Aurora u Coloradu, svi oni ljudi koji su pobijeni tamo... Još je tu i ona pucnjava u hramu Sikha (u Wisconsinu)", poručio je publici Mustaine.

Vijest prenosi tabloid TMZ, a Mustaine je monolog održao za vrijeme koncerta tijekom kolovoza, dok se pucnjava u hramu Sikha u Oak Creeku, u saveznoj državi Wisconsin, dogodila svega dva dana ranije.

Pročitajte više