David Blaine trikovima šokirao zvijezde, a posebno Harrisona Forda: "Odjebi iz moje kuće!"

Screenshot: YouTube

BUDUĆI da smo ga navikli gledati kao "endurance artista" u trikovima koji uključuje višesatno ili višednevno dubljenje na glavi, trikovi sa strujom, stajanje u ledu ili pod vodom, lako je zaboraviti da je David Blaine prije svega mađioničar.

Trenutno promovira svoj 60-minutni show za ABC "Real or Magic", a kako bi privukao što više gledatelja, svoje trikove izvodi pred gomilom poznatih kao što su: Kanye West, Will Smith, Woody Harrelson, Woody Allen, Ricky Gervais, Jon Stewart, , zvijezde serije "Breaking Bad" , Katy Perry, Harrison Ford, ali i bivši američki predsjednik George W. Bush.


Iako se neki njegovi trikovi svode na klasični repertoar s igraćim kartama, neke bi vas stvari mogle šokirati. Primjerice, probadanje ruke šiljkom za led što je bez riječi ostaviloo Kanyea Westa i Willa Smitha, dok je Harrison Ford bio nešto manje zahtjevan.

Naime, njega je oduševio trik s kartama, a Blaineu je nakon svega u šali rekao: "Odjebi iz moje kuće!"

Trikovi Davida Blainea posljednjih su dana pravi hit na društvenim mrežama gdje skupljaju stotine tisuća klikova i lajkova, a mnogi tvrde da je dobro napokon ga vidjeti u nečem što stvarno oduševljava.

Pročitajte više