Deset najljepših žena svijeta: Od rasnih ljepotica do uglađenih dama

MAGAZIN People objavio je svoju godišnju listu najljepših žena na svijetu, a ove godine listom vladaju rasne ljepotice. Najljepša žena 2012. godine je Beyonce. Seksi pjevačica nedavno je postala majka malene Blue Ivy, a otad izgleda bolje no ikad. Osim u majčinstvu, uživa u ljubavi s Jay-Z-jem te izrazito uspješnoj karijeri.

Na drugom mjestu je Sofia Vergara. Prekrasna glumica postala je ljubimica Amerike davnih dana, no svoj je status ustoličila tek serijom "Modern Family". Strastvena Kolumbijka simpatičnog naglaska miljenica je muškaraca, ali i žena. Jači spol voli Vergaru zbog oblina, a žene je vole zbog njezine šarmantne i simpatične osobnosti.

Charlize Theron našla se na trećem, a Madeleine Stowe na četvrtom mjestu. Ove ljepotice jako su talentirane i uspješne glumice. O ljubavnom životu Charlie Theron dosta se nagađa te je trenutno spajaju s Keanuom Reevesom. 53-godišnja Madeleine Stowe u braku je već 30 godina te je majka jednog djeteta.

Prekrasna mlada Lily Collins nadolazeća je glumačka zvijezda i kćerka slavnog glazbenika Phila. 23-godišnjakinja se nalazi na petom mjestu Peopleove liste najljepših.

Šesto mjesto zauzela je Christina Hendricks. Bujna zvijezda "Mad Mena" osvojila je srca muškaraca svojim bogatim dekolteom i vatrenom crvenom kosom. Ova ljepotica inače uživa u skladnom braku.

Michelle Williams definitivno je glumica o kojoj se puno pričalo protekle godine. Uloga Marylin Monroe vinula ju je među holivudsku elitu, a People je odao priznanje njezinoj klasičnoj ljepoti. Majka petogodišnje Mathilde našla se na sedmom mjestu.

Osmo mjesto zauzela je Paula Patton. Ova 36-godišnja glumica u braku je sa Robinom Thickeom već šest godina te je majka dvogodišnjeg Juliana.

Na devetom mjestu našla se Miranda Lambert. 28-godišnja country pjevačica uživa u uspješnoj karijeri, a osim što pjeva, piše svoje pjesme te svira nekoliko instrumenata.

Posljednja od deset najljepših je Kate Middleton. Britanska ljepotica prošle godine postala je supruga princa Williama. Kraljevska obitelj, ali i cijela nacija, toplo su dočekali ovu mladu damu nepogrešivog modnog ukusa i profinjenog lica.

Pročitajte više