Digla se hajka oko Simone, a ona poručuje: "Ja molim za one koji lažu o meni!"

Foto: Facebook

U JAKO kratkom roku medijima se proširila vijest o raspisivanju policijske tjeralice za Simonom Ištvanović, bivšom suprugom Ante Gotovca.

Pojavili su se napisi da će policija pokrenuti potragu za Simonom jer se nije pojavila na suđenju oko tvrtke Ante Gotovca "Minimoto Servis". Gotovac je optužen da je neosnovano podizao novac s računa, oštetivši firmu za ukupno 822.200 kuna, prenosi Novi list. A budući da bi Simona trebala svjedočiti u slučaju, a još joj niti jednom sud nije uspio uručiti poziv za svjedočenje, pisalo se o potencijalnom nestanku nekadašnje starlete.

Očito su vijesti jako brzo došle i do Simone, koja se danas primarno bavi molitvom (njezin je profil na Facebooku pretrpan objavama o Bogu i vjeri), i koja je na čitavu strku odgovorila sljedeće:

"Dragi prijatelji!

Molim vas od srca nemojte mi slati poruke, linkove, slike s portala, TV.. Ili slično što ima veze s Antom (policijom, sudovima...)

Ja se NE skrivam, svi znaju gdje živim i kakav život tri godine vodim!
I neću se opravdavati nikome samo Bogu - mom Spasitelju!

A što se tiče policije sad sam ih osobno zvala i znaju gdje živim!
A žutilo, novine, ljudi koji su nažalost bez Boga, bez vjere , "različiti sudci" koji stalno kamenuju mene me kao osobu ne zanimaju, ali kao kršćana i kao osobu koja je upoznala Boga me zanimaju. Jer svi su oni Božja djeca.

I zato sve ovo prepoznajem kao Božji poziv da molim za one koji me progone, da molim za one koji lažu o meni, koji ružno pišu o meni, da molim za izgubljene koji nisu prepoznali i dopustili Gospodinu da uđe u njihov život.

Želim vam obilje Božjeg blagoslova i mir Kristov neka vas prati".

Pročitajte više