Dječja glumačka zvijezda priznala: Za vrijeme veze s kolegom shvatila sam da sam gay

Foto: Guliver Image/Getty Images

SARA GILBERT, 38-godišnja glumica koja se proslavila ulogom prgave srednje kćeri Darlene u humorističnoj seriji "Rosanne", priznala je da je shvatila da je gay dok je bila u vezi sa svojim kolegom iz serije i trenutno iznimno popularnim Johnnyjem Galeckim.

Glumac, koji je jedna od zvijezda hit serije "Teorija velikog praska", s Gilbert je glumio još u "Rosanne", a ona je za otkrivanje svoje seksualnosti zahvalila upravo njemu: "Mislila sam da je on super sladak i totalno sam bila zagrijana za njega. I počeli smo se viđati i on bi došao kod mene pa bismo se ljubili nakon čega bih ja postala depresivna".

A kad je shvatila što se događa, odlučila mu je reći što se događa: "S vremenom sam mu rekla da moje ponašanje ima veze s mojom seksualnom orijentacijom i on je bio divan u svemu tome. Počela sam se viđati sa ženom koja je 18 godina starija od mene i to je bilo tko mogao saznati. Ali on je čuvao tajnu cijelo vrijeme".

Njih su dvoje još uvijek u prijateljskim odnosima i Gilbert tvrdi da ga je prije davanja ovih izjava nazvala kako bi ga pitala smije li to reći, na što joj je on dao zeleno svjetlo, piše NY Daily News.
 

Pročitajte više