Dolaze veliki pauci! Može li gluplje od morskih pasa iz tornada?

Foto: Press

IZGLEDA da je Asylum dobio konkurenciju. Riječ je o studiju Snowfort Pictures koji dobiva sve više pažnje zahvaljujući svom najnovijem projektu "Big Ass Spider".

Ako raspolažete elementarnim znanjem engleskog jezika bit će vam kristalno jasno da je u ovom filmu riječ o velikim paucima, a ako ste imali prilike pogledati bilo koji film o velikim živinama, bit će vam jasno da i da će veliki pauk uništiti neki američki grad - u ovom slučaju Los Angeles.

Nakon morskih pasa koji su nevine surfere terorizirali iskačući iz tornada, red je došao na velikog pauka koji ruši sve pred sobom.

Za sve ostalo pobrinut će se "jaka" glumačka imena čije karijere očito nisu na uzlaznoj putanji, a ovog je puta riječ o Rayu Wiseu (Twin Peaks, Rising Sun, 24) i Gregu Gunbergu (Felicity, Hollow Man, Heroes, Star Trek). Za režiju se pobrinuo Mike Mendez čiji opus uglavnom čine podjednako loši b-filmovi.

No, ako se dovoljno ljudi zgrozi premisom i efektima, mogli bi dobiti još jedan b-hit kao što je bio slučaj sa "Sharknadom".

 

Pročitajte više