Dolaziš na party godine? Doživi drugačije iskustvo! Dočekaj ljeto s Fantasy Landom!

Foto: PR

OSTALA su manje od tri tjedna do prvog dana ljeta, dana kojeg svi čekamo. Lipanj opravdava očekivanja i temperature su već sada neizdržive. Najveći porast temperature očekuje se 20.6.15. - dana kada Fantasy Land otvara ljeto, u Samoboru.

VEĆ ČETVRTU godinu zaredom, Samobor otvara ljetnu sezonu u Hrvatskoj i održava prvi, pravi i originalni POOL PARTY pod nazivom Fantasy Land. Organizatori Fantasy Land-a i ove godine garantiraju nezaboravno muzičko iskustvo uz vrhunski DJ line up. Najbolji DJ-i iz Hrvatske i Slovenije, te 2 MC-a | Gidra - Connect i DJ Day - SLO.

Lokacija

Vugrinščak je uz Anindol najznačajnije gradsko šetalište i nadohvat je staroj jezgri Samobora. Okruženi stoljetnom šumom, bazeni su smješteni u podnožju Starog Grada (izgrađen 1270g.), gdje su se u davna vremena odvijale najznačajnije bitke koje su krojile samoborsku povijest.

Po čemu je Fantasy Land drugačiji?

Event počinje u 15:00 sati, s POOL PARTY-em uz ledene koktele, i nastavlja se u ludu noć kada je temperatura dovedena do maksimuma. Limitiran broj ulaznica i pravilo 50:50 girls i boys nudi posve drugačije iskustvo. Pijete koliko želite, jer je party ALL INCLUSIVE DRINKS (organizatori savjetuju, NE VOZITE). Iz tog razloga organizirani su party busevi koji će voziti na relaciji Zagreb- Samobor-Zagreb (simbolična cijena 20kn u oba smjera). Rijeka-Samobor-Rijeka, te Ljubljana-Samobor-Ljubljana.

Pozitivna energija koja se širi taj dan u Samoboru je neopisiva i vi sami birate, hoćete li ostati kod kuće ili postati sudionik, ove godine najvećeg, POOL PARTY-a.

EARLY BIRD TICKETS su rasprodane!

Fantasy Land POOL PARTY 2014. | Official aftermovie

Fantasy Land POOL PARTY #3 | OFFICIAL | 28.06.2014. from Fantasy Land on Vimeo.

KUPI KARTU ODMAH:


ili ih potraži na PRODAJNIM MJESTIMA

Nagradna igra “I JA DOLAZIM NA POOL PARTY“. Osvoji FREE UPAD!

Igraj se s nama na Facebook stranici Fantasy Land i osvoji ulaznice za Fantasy Land Pool Party. Lajkaj nas i prati sve novosti. Nagradna igra kreće danas.

Zapamtite: Ljeto počinje u Samoboru uz Fantasy Land POOL PARTY! #weAREallONE #musicONworldOFF #FLPP

WEB: www.fantasy-land.com.hr
FACEBOOK: www.facebook.com/fantasyland.hr
INSTAGRAM: https://instagram.com/fantasylandhr
EVENT: www.facebook.com/events/1398309067155341

 

Pročitajte više