Don Damir Stojić "liječi političare": Pogledajte što je SDP-ova zastupnica dobila na poklon

Foto: Twitter

ZAGREBAČKI studentski kapelan don Damir Stojić započeo je s liječenjem hrvatskih političara. Naime, Stojić je SDP-ovoj zastupnici Mariji Lugarić poslao poklon - Ljubav Forte.

Riječ je o "lijeku", pakiranju u kojem se nalazi raspelo s uputama, a dar je očito obradovao zastupnicu koja je fotografiju paketa s popratnim pismom odmah objavila na Twitteru uz poruku: "Stiglo u pošti".

U pismu stoji: "Poštovana Zastupnice Hrvatskog sabora, svjedoci smo da u hrvatskom društvu vlada, ne samo gospodarska, nego štoviše moralna kriza. Ova moralna kriza može se smatrati svojevrsnom bolešću. Na neki način svi smo odgovorni za stanje u našem društvu i svi smo potencijalni prijenosnici te bolesti, od koje često i sami patimo. Svaka bolest traži svoj lijek. Isus Krist je liječnik duše i tijela i sam je rekao: 'Ne treba zdravima liječnika nego bolesnima'.

Stoga sam vam slobodan ponuditi priloženi lijek 'Ljubav forte'.

Zato, dobronamjerno primite ovaj lijek za sebe i druge. Izdaje se bez recepta, nema roka trajanja, a ako zaboravite uzeti lijek možete u bilo koje vrijeme nastaviti. Oni koji su u mladosti ovaj lijek uzimali, potom su prestali mogu slobodno nastaviti. Oni koji ovaj lijek nikada nisu uzimali mogu bez straha započeti u bilo koje vrijeme. Preporučuje se ovaj lijek dati i ostalim članovima obitelji, posebno djeci i mladima. Ne postoje negativne nuspojave. Ako ispravno i redovito uzimate lijek, možete očekivati sljedeće: ljubav radost, mir, velikodušnost, uslužnost, dobrotu, vjernost, blagost, uzdržljivost. Ako već redovito uzimate ovaj lijek, molim Vas proslijedite ga nekom od potrebitih u vašoj blizini".

Podsjetimo, "dr. Stojić" poznat je po svojim osvrtima na uvođenje zdravstvenog odgoja i svojevremeno je javnost zabavljao pričama o štetnosti masturbacije, homoseksualnosti kao bolesti i tome kako bi se Hrvatska trebala ugledati na Ugandu.  

Pročitajte više