"Dr. House" završio sa snimanjem: Hugh Laurie bio je najbolje plaćeni televizijski glumac

NAKON gotovo osam godina završeno je snimanje serije "Dr. House". Jedna od najvećih američkih serija u posljednje vrijeme napravila je svjetsku zvijezdu od britanskog glumca Hugha Laurieja. Sinoć su se glumci okupili na crvenom tepihu u čast završetka snimanja hit serije.

"Generalno govoreći, jako sam loš kada su pozdravi u pitanju. Dobro sam negdje po sredini, nikad nisam dobar na početku niti pri kraju. Ovo je bilo jedno dugo zbogom liku kojeg sam glumio i ekipi od 300 ljudi s kojima sam radio. Ovo je bilo jedno jako emotivno razdoblje, i nastavlja biti", rekao je Hugh za Zap2it.

Laurie je za ulogu ekscentričnog Housea osvojio dva Zlatna globusa te nekoliko puta bio nominiran za Emmy. Osim toga, postao je najbolje plaćeni televizijski glumac. Stoga je 2012. godine ušao u Guinnessovu knjigu rekorda. Naime, bio je plaćen 700 tisuća dolara po epizodi. Nakon što je završio sa snimanjem, Laurie planira na turneju sa svojim bendom. Posljednja, 177. epizoda serije nazvana je "Everybody Dies", što je inače poveznica s Houseovom poštapalicom "Everybody Lies". Zadnja epizoda Housea u SAD-u bit će prikazana 21. svibnja.

Pročitajte više