Dramatično obraćanje australske premijerke: "Maje su bile u pravu, dolazi smak svijeta!"

Screenshot: YouTube

DA JE NASA bila u pravu kada je nedavno pokušala primiriti strasti koje su izmakle kontroli, potvrdila je i prva dama australske vlade u obraćanju koje je brzo postalo hit na YouTubeu.

Naime, australska premijerka Julia Gillard svoje je sunarodnjake upozorila kako je majanski kalendar istinit i kako smak svijeta uistinu dolazi.

No, prije nego povjerujete njenim riječima, trebate znati da je riječ o humorističnoj reklami za radijsku emisiju "Smak svijeta" koja počinje sutra.



"Neovisno o tome hoće li smak svijeta izazvati zombiji, demonske zvijeri iz pakla ili korejski pop, od mene možete očekivati samo jedno - maksimalno ću se angažirati i boriti za vas do samoga kraja. Sretno vam bilo svima!", poručila je premijerka.

Naravno, premijerkinu poruku malo je tko shvatio ozbiljno, ali novinari Herald Suna nazvali su njen ured i tražili objašnjenje.

"Nemaju li i Australci pravo na malo smijeha? Sutra je smak svijeta. Ne biste li i vi o tome trebali pisati?", odgovorila je glasnogovornica premijerkina ureda novinaru.

Pročitajte više