Dvornikove nisu u "Survivoru", Danijeli drago zbog kćeri: Ella to ne bi mogla izdržati

UNATOČ nagađanjima koja prate snimanje reality showa "Survivor" na drugom kraju svijeta, Danijela i Ella Dvornik nisu otputovale u Kostariku. Iako se o objema govorilo kao o potencijalnim kandidatkinjama, od sudjelovanja u showu ipak nije bilo ništa. Danijela je čak prije mjesec dana na svom Facebook profilu izrazila želju za odlaskom na Kostariku: "Kad malo bolje razmislim, išla bih u `Survivor`... Mjesec i pol dana Kostarike usred ove smrdljive zime, ne zvuči loše. To je ujedno prilika da se vratim na 60 kilograma. Osim toga, baš je to izazov, imam 45 `banki`... Kad ću ako ne sada?"



Danijela nam je danas potvrdila da je nećemo gledati u popularnom realityju: "Bila sam na testiranju, kao i puno drugih ljudi. Oni su zvali koga su htjeli i to je to. Nije mi žao što me nisu zvali, ionako imam posla". Pitali smo Danijelu je li joj drago što joj ni kćer nije išla u show poznat po fizičkim i psihičkim naporima i izazovima: "Drago mi je što ni Ella nije otišla, nije ona takve fizičke konstrukcije da bi mogla to izdržati, to je preozbiljna stvar za nju", izjavila je kao i svaka zabrinuta majka.

Ella je rekla da je čula o interesu za nju: "Raspitivali su se o tome tko bi htio ići, ali ja imam posla u Zagrebu. Promocija spota mi je u subotu. Survivor sam gledala prije pet godina kad je bio na televiziji". Pitali smo novopečenu pjevačicu kako bi se snašla u showu koji testira krajnje granice ljudske izdržljivosti: "Znam da jedu čudne stvari. Ako je onako brutalan, možda bih brzo odustala. Usudila bih se pokušati, ali ne podnosim baš dobro vrućine. Premršava sam i preslaba da bih izdržala tamo duže od jednog tjedna. Mama nije mršava, pa bi ona vjerojatno duže izdržala".

Pročitajte više